Šport > Nogomet
14 ogledov

Derbi brez kopice zvezd

Zlatan Ibrahimovic
1/8
Žurnal24 main
Na povratni tekmi četrtfinala lige prvakov med Barcelono in Arsenalom bo zaradi poškodb manjkala kopica zvezdnikov. Zadnji je igralec Arsenala, kamerunski reprezentant Alex Song.

Med zadnjimi poškodovanci, ki bo moral izpustiti povratno tekmo četrtfinala lige prvakov med Barcelono in Arsenalom je igralec Arsenala, kamerunski reprezentant Alex Song, ki se je poškodoval na treningu in toži zaradi težav v predelu dimelj.

Pri Barceloni bosta zaradi kazni manjkala branilca Gerard Pique in Carles Puyol, zaradi poškodbe pa ne bo mogel igrati Zlatan Ibrahimović. Še več težav imajo pri Arsenalu. Zaradi poškodb, ki so jih staknili prav na prvi tekmi z Barcelono, bodo zanesljivo manjkali Cesc Fabregas, Andrej Aršavin in William Gallas, na seznamu poškodovanih je tudi Robin Van Persie. Zdaj pa strateg Arsenala Arsene Wenger ne bo mogel računati niti na kamerunskega vezista Songa. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.