Šport > Nogomet
12073 ogledov

Shakira se maščuje Piquéju, pri tem ruši rekorde na YouTubu

Shakira Pique Profimedia
Kolumbijska pevka je udarila po nekdanjem možu.

Shakira ne pozna usmiljenja. V svoji novi skladni se norčuje iz nekdanjega moža Gerarda Piquéja, pri tem pa je njen posnetek na YouTube zabeležil 63 milijonov ogledov v 24 urah in tako postal najbolj spremljana pesem v španskem jeziku v zgodovini.

Kolumbijska pevka in nekdanji zvezdnik Barcelone, Manchester Uniteda in španske reprezentance sta se ločila lani, zveza je trajala 12 let vse od svetovnega prvenstva v Južni Afriki, kjer je Shakira odpela tudi uradno skladbo tekmovanja. Zakon je prinesel tudi dva fanta, 35-letni Piqué pa je že našel novo ljubezen pri 23-letni Clari Chíi.

"Vredna sem dveh 22-letnic," v skladbi prepeva 45-letna Shakira in dodaja: "Ferrari si zamenjal za (Renault) Twingo, Rolex za Casio."  Zadeva tako poleg nogometašu ne bo všeč niti francoskemu proizvajalcu avtomobilov niti japonskemu gigantu na področju izdelave ur.

"Bila sem izven tvoje lige, zato si zdaj z nekom, ki ti je bolj podoben," še prepeva Shakira in dodaja, da njen bivši preživi preveč ur pri treniranju mišic in premalo pri treniranju možganov.

Povrh vsega je nastradala še tašča. "Za sosedo si mi pustil svojo mamo, medije pred vrati in dolg do dacarjev," je v slogu nadaljevala Kolumbijka.  Po poročanju medijev namreč pristojne davčne službe v Španiji trdijo, da je za davke 'pozabila' odšteti 14.5 milijonov evrov.

Če bo obtožena, ji grozi kazen 23 milijonov in kar osem let zapora, v preteklosti so se v Španiji s podobnimi zadevami srečevali tudi največji nogometni zvezdniki, tudi dobitniki zlate žoge Cristiano Ronaldo, Lionel Messi in Luka Modrić so imeli 'slabe računovodje'.

Za dodaten del kontraverznosti ob pesmi je poskrbela venezuelska pevka Briella, ki je dejala, da 'štiklc' zveni zelo podobno kot njena pesem z naslovom Solo Tú (Samo ti).

Posnetek je trenutno pri številki 67 milijonov ogledov.

Komentarjev 1
  • Avatar jezeran
    jezeran 19:30 13.januar 2023.

    Če se je poba zgonu, prav mu je

Sorodne novice