Svet
3334 ogledov

Nesreča avtobusa, polnega dijakov

Nesreča avtobusa, Nemčija
1/4
Profimedia
Vozilo se je prevrnilo.

V prometni nesreči avtobusa v Severnem Porenju-Vestfaliji je bilo zgodaj davi poškodovanih več kot 20 ljudi, od tega eden huje. Na avtobusu, ki je zapeljal s ceste in se prevrnil, so bili dijaki poklicne šole, ki so se vračali iz Anglije. To je že druga hujša prometna nesreča avtobusa v Nemčiji ta teden, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Avtobus s približno 60 potniki se je ponesrečil v bližini kraja Werl v smeri Kassla. Trenutno še preiskujejo okoliščine nesreče.

Ravno v sredo se je v Nemčiji zgodila še ena hujša prometna nesreča, ko je avtobus s 54 potniki zapeljal s ceste in se prevrnil. Pri tem so umrle štiri ženske, še šest oseb je bilo huje poškodovanih, 29 pa lažje.

Nesreča avtobusa, Nemčija | Avtor: Profimedia Profimedia
Nesreča avtobusa FlixBus v Nemčiji Tragedija Svet Grozljiva nesreča: prevrnil se je FlixBus, umrlo najmanj pet ljudi Nesreča avtobusa Grozljivo Svet Umrli vsi potniki, preživela le 8-letna deklica Nesreča na dolenjski avtocesti Slovenija Slovenija Nesreča: Takole sta končala na njivi

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.