Ambient
212 ogledov

Elegantna terasa

milanski pohištveni sejem - terasa Žurnal24 main
Predstavljamo šest kosov opreme, ki bodo v vaš vrt prinesli sodobnost, eleganco in humor. Izbor je bil narejen izmed več tisoč produktov, predstavljenih na milanskem pohištvenem sejmu.

1 Maui, Riva 1920 // 2 Heaven, Emu // 3 Cordula, Missoni // 4 Ugo, Riva 1920  // 5 Halful, Euro 3 Plast // 6 Lantern, Iittala

1 - Maui

Naslanjač iz cedrovega lesa je izdolben iz debla s premerom 75 cm ali več. Površina je obdelana ročno. Zaobljena oblika je še bolj poudarjena s koncentričnimi letnicami, ki dajejo teksturo obodu. Je idealen kos pohištva tako za zunanjo kot notranjo uporabo.

Prodaja: Studio Culina, Kajakaška cesta 40a, Ljubljana - Šmartno

 

2 - Heaven, Emu

Stoli in mize Heaven so nežni in res nebeški, saj se njihova kovinska mreža kot tkanina napenja preko varjene armature. Vrtno pohištvo zato izgleda lahkotno in mehko. V kolekciji so na voljo počivalnik, klasični stol ter manjši taburet, vse pa spremlja kavna miza.

 

3 - Cordula, Missoni Home

Počivalnik Cordula je izdelan iz nerjavečega jekla, na katerega je vpet kabel iz poliestra, ki je na sedalni površini ročno stkan za zagotavljanje udobja in podpore. Kolekciji pripada tudi manjša odlagalna mizica, stkana na isti način.

 

4 - Ugo

Ta klop v podobi jazbečarja z imenom Ugo je oblikovana za pasjeljubce in ljubitelje ikoničnega dizajna. Izklesana je iz enega debla cedrovega lesa, primerna pa tako za zunanje kot notranje površine.

Prodaja: Studio Culina, Kajakaška cesta 40a, Ljubljana - Šmartno

 

5 – Halful, Euro 3 Plast

Kolekcijo Halful sestavljajo vaze, podobne totemom, sestavljene iz minimalne količine reciklirane plastike in praznine, ki jo uokvirja geometrija kovinskega ogrodja. Kolekcija prida eleganco in občutek sodobnosti tako notranjim kot zunanjim prostorom.

 

6 - Lantern, Iittala

Ta klasični oblikovalski kos, sprva zasnovan kot svečnik, ki svečo ujame v zaobljeno obliko pihanega stekla, je pred kratkim doživel preporod kot električna svetilka. To je povečalo uporabnost svetila, saj ga je možno postaviti v več različnih ambientov – kot na primer med police ali v javni prostor. Oblika Lanterne je močno kiparska, zato deluje odlično tako z žarnico kot z ognjem.

Foto: arhiv proizvajalcev

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice