Kam ta vikend

Foto: Fototeka Zavoda Celeia Celje
Foto: Fototeka Zavoda Celeia Celje
Vikend bo obarvan praznično in filmsko.
Oglej si celoten članek

Danes lahko v popoldanskih urah obiščete Miklavževega sejma v Cerkljah. V spominskem parku vas bo pričakoval Miklavž s spremstvom, se z vami fotografiral in vam podaril darilca. V Petrovčevi hiši pa je na ogled razstava jaslic, ki bo odprta vse do 4. januarja v času uradnih ur TIC Cerklje in Knjižnice Cerklje.

30. november Miklavžev sejem in razstava jaslic

Do soboto, 1. decembra, v Mariboru poteka še mednarodni festival otroškega in mladinskega filma ENIMATION. V treh mariborskih hramih kulture - Lutkovnem gledališču Maribor, GT22 in Vetrinjskem dvoru bo organiziranih več dogodkov in predstav filmov.

27. 11. do 1. 12. ENIMATION

V soboto, 1. decembra, bo potekal 4. Miklavžev tek na Čečovju na Ravnah na Koroškem. Do cilja bodo tekmovalci premagali 147 stopnic, tekmovali pa bodo v dvanajstih ločenih kategorijah. Prijavnine ni!

1. december 4. Miklavžev tek po Cik Caku

V soboto, 1. decembra, se bo s Prazičnim prižigom luči na Glavnem trgu v Celju tudi uradno pričel sklop prireditev Pravljičnega Celja 2018.

December Pravljično Celje

Do nedelje, 2. decembra, je možno po Sloveniji obiskati še European Outdoor Film Tour, na kateri bo na ogled osem kratkih filmov posnetih brez scenarija, brez igralcev in brez posebnih učinkov.

Do 2. decembra European Outdoor Film Tour

Danes se v večernih urah zaključi tudi sklop dogodkov Novembra v paviljonu in gurmanskega festivala November Gourmet Ljubljana.

November November v paviljonu

5. do 30. november November Gourmet Ljubljana

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.