Kaj dogaja
115 ogledov

Kam ta vikend

Pravljična dežela Celje Fototeka Zavoda Celeia Celje
Vikend bo obarvan praznično in filmsko.

Danes lahko v popoldanskih urah obiščete Miklavževega sejma v Cerkljah. V spominskem parku vas bo pričakoval Miklavž s spremstvom, se z vami fotografiral in vam podaril darilca. V Petrovčevi hiši pa je na ogled razstava jaslic, ki bo odprta vse do 4. januarja v času uradnih ur TIC Cerklje in Knjižnice Cerklje.

Jaslice 30. november Kaj dogaja Miklavžev sejem in razstava jaslic

Do soboto, 1. decembra, v Mariboru poteka še mednarodni festival otroškega in mladinskega filma ENIMATION. V treh mariborskih hramih kulture - Lutkovnem gledališču Maribor, GT22 in Vetrinjskem dvoru bo organiziranih več dogodkov in predstav filmov.

ENIMATION 27. 11. do 1. 12. Kaj dogaja ENIMATION

V soboto, 1. decembra, bo potekal 4. Miklavžev tek na Čečovju na Ravnah na Koroškem. Do cilja bodo tekmovalci premagali 147 stopnic, tekmovali pa bodo v dvanajstih ločenih kategorijah. Prijavnine ni!

Miklavž čokolada 1. december Kaj dogaja 4. Miklavžev tek po Cik Caku

V soboto, 1. decembra, se bo s Prazičnim prižigom luči na Glavnem trgu v Celju tudi uradno pričel sklop prireditev Pravljičnega Celja 2018.

Pravljično Celje December Kaj dogaja Pravljično Celje

Do nedelje, 2. decembra, je možno po Sloveniji obiskati še European Outdoor Film Tour, na kateri bo na ogled osem kratkih filmov posnetih brez scenarija, brez igralcev in brez posebnih učinkov.

Karakorum Pakistan Do 2. decembra Kaj dogaja European Outdoor Film Tour

Danes se v večernih urah zaključi tudi sklop dogodkov Novembra v paviljonu in gurmanskega festivala November Gourmet Ljubljana.

Kongresni trg November Kaj dogaja November v paviljonu Hrana sol 5. do 30. november Kaj dogaja November Gourmet Ljubljana
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.