Sejem Okusov GASTexpo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču med sredo, 30. januarjem, in soboto, 2. februarjem, poteka Sejem Okusov GASTexpo.
Oglej si celoten članek

Sejem Okusov GASTexpo velja za vodilni strokovni sejem v regiji s področja HO-RE-CA (Gastronomija, Pijača, Kava, Slaščičarstvo, Pekarstvo, Gostinsko - Hotelska oprema & Sladoled & Vino). Sejem obišče 12.000 obiskovalcev, pretežno poslovnežev iz Slovenije in tujine (Hrvaška, Srbija, Italija, Avstrija in drugih držav), razstavlja okrog 300 domačih in tujih razstavljavcev iz več kot 20 držav s poudarkom na predstavitvi najnovejših trendov in tehnoloških inovacij.

2. februar Zimski olimpijski festival

Poseben poudarek je dan spremljajočim izobraževalnim delavnicam in tekmovanjem, kjer so obiskovalci deležni praktičnega pridobivanja znanj in nasvetov v peki pizze, pripravi sladoleda in barskih pijač, izboru piva in drugih, ki jih sejem organizira v sodelovanju z razstavljavci in priznanimi strokovnjaki. 

Letošnji NOVOSTI sta:

  • delavnice v pripravi mlečne kreme s strani "očeta" latte art g. Luigi Lupi-ja, skupaj z drugimi svetovno priznanimi in uveljavljenimi mojstri iz Italije: ga. MANUELA FANSORE, ga. CARMEN CLEMENTE in ga. MARTINA LUPI.
  • državno prvenstvo TOPESPRESSO LATTE ART GRADING SYSTEM Slovenija. Zmagovalec se bo udeležil svetovnega prvenstva na COFFEE Festivalu v MILANU 2019!

2. februar Ornitološki izlet v Tivoli

Ne zamudite edinih tovrstnih strokovnih sejmov v Sloveniji, ki vsako leto narekujejo trende v gostinstvu in hotelirstvu!

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.