Danes v klubu FNX DJ krona!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Danes izbiramo najboljšega didžeja v klubu FNX v Ljubljani! Izbor DJ krona se začne po 21. uri, ko bodo svoje sete pomerili MoriKill, Sub Maze in Sandi Morreno. Vsi trije kandidati producirajo svojo glasbo, ki jo bodo tudi z veseljem predstavili. Kdo bo zmagal in se uvrstil v naslednji krog tekmovanja? To boste povedali vi, kaj pa so nam pred nastopom zaupali didžeji?
Oglej si celoten članek

Jaka Lebar in Žan Vončina sta duo MoriKill in prihajata iz Ljubljane. Vrtela sta v večini večjih ljubljanskih klubov, njuna želja pa je priti na vrh in delati s srcem. Pod umetniškim imenom Sub Maze boste našli Gala Plešnarja, ki je član skupine Erotica Music. Skupino je opisal kot »trenutno najboljši underground music brand v Ljubljani«. Sandi Morreno ali Sandi Bašagič je imel v svoji karieri že turnejo po Nemčiji in Avstraliji, prav tako pa ima izdanih kar nekaj svojih singlov.  

S katero zvrstjo boste »napadli« svoje tekmece?

MoriKill: Veva, da sta tekmeca, ki bosta nastopila v petek poleg naju, zelo zahtevna. Seveda sva poslušala njune sete in približno veva, s kakšno zvrstjo se bosta predstavila občinstvu, zato sva se odločila za malo bolj agresivno zvrst glasbe electro house, v kateri se trenutno tudi najbolj osmišljava.

Sandi Morreno: Moje "orožje" bodo progressive house, electro, big room komadi in nekaj moje lastne produkcije. Izvajalci so velika in mala imena EDM-scene :)

Sub Maze: Z mešanico deep housea in nu-disca.

Kaj pričakujete od današnjega žura?

Sub Maze: Pričakujem dobro energijo občinstva, ki bo znalo uživat med mojim setom, in pa seveda, da se uvrstim v naslednji krog.

Sandi Morreno: Od žura pričakujem super spomine, nova poznanstva in morda celo nova sodelovanja.

MoriKill: Pričakujeva pozitivno energijo občinstva in seveda tudi uživanje v celotnem dogodku. Vso srečo želiva tudi preostalima tekmovalcema.  

Danes bo torej vroče, organizatorji DanceRepublic s partnerji: SHARK, G3 Spirits, d.o.o., in Jaz poročam pa vas vabijo, da pridete navijat za svojega izbranca! Vstopnine ni!

Foto: Žurnal24 dj krona

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.