Oglaševanje
12 ogledov

Danes v klubu FNX DJ krona!

dj krona Žurnal24 main
Danes izbiramo najboljšega didžeja v klubu FNX v Ljubljani! Izbor DJ krona se začne po 21. uri, ko bodo svoje sete pomerili MoriKill, Sub Maze in Sandi Morreno. Vsi trije kandidati producirajo svojo glasbo, ki jo bodo tudi z veseljem predstavili. Kdo bo zmagal in se uvrstil v naslednji krog tekmovanja? To boste povedali vi, kaj pa so nam pred nastopom zaupali didžeji?

Jaka Lebar in Žan Vončina sta duo MoriKill in prihajata iz Ljubljane. Vrtela sta v večini večjih ljubljanskih klubov, njuna želja pa je priti na vrh in delati s srcem. Pod umetniškim imenom Sub Maze boste našli Gala Plešnarja, ki je član skupine Erotica Music. Skupino je opisal kot »trenutno najboljši underground music brand v Ljubljani«. Sandi Morreno ali Sandi Bašagič je imel v svoji karieri že turnejo po Nemčiji in Avstraliji, prav tako pa ima izdanih kar nekaj svojih singlov.  

S katero zvrstjo boste »napadli« svoje tekmece?

MoriKill: Veva, da sta tekmeca, ki bosta nastopila v petek poleg naju, zelo zahtevna. Seveda sva poslušala njune sete in približno veva, s kakšno zvrstjo se bosta predstavila občinstvu, zato sva se odločila za malo bolj agresivno zvrst glasbe electro house, v kateri se trenutno tudi najbolj osmišljava.

Sandi Morreno: Moje "orožje" bodo progressive house, electro, big room komadi in nekaj moje lastne produkcije. Izvajalci so velika in mala imena EDM-scene :)

Sub Maze: Z mešanico deep housea in nu-disca.

Kaj pričakujete od današnjega žura?

Sub Maze: Pričakujem dobro energijo občinstva, ki bo znalo uživat med mojim setom, in pa seveda, da se uvrstim v naslednji krog.

Sandi Morreno: Od žura pričakujem super spomine, nova poznanstva in morda celo nova sodelovanja.

MoriKill: Pričakujeva pozitivno energijo občinstva in seveda tudi uživanje v celotnem dogodku. Vso srečo želiva tudi preostalima tekmovalcema.  

Danes bo torej vroče, organizatorji DanceRepublic s partnerji: SHARK, G3 Spirits, d.o.o., in Jaz poročam pa vas vabijo, da pridete navijat za svojega izbranca! Vstopnine ni!

dj krona | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main