Do 70% popusti in nakupi Tax Free v zagrebškem Arena Centru

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V več kot 120 izbranih trgovinah v Arena Centru v Zagrebu ponujajo še zadnja, do kar 70-odstotna zimska znižanja. Nove kolekcije v kombinaciji s popusti bodo zagotovo navdušile ljubitelje modnih oblačil in dodatkov, ne pozabite pa niti na storitev Tax Free, ki jo ponujajo v večini trgovin v centru.
Oglej si celoten članek

Od Zare do GAPa

V Arena Centru boste našli svetovno znane modne blagovne znamke. Na sprehodu po čudovito urejeni notranjosti centra vas bodo vabile trgovine, kot so Zara, H&M, Massimo Dutti, XYZ, GAP, New Yorker in C&A. Prav vse ponujajo storitev Tax Free in imajo na policah že nove kolekcije, ki vas bodo skupaj z aktualnimi popusti zagotovo navdušile.

Za miren in prijeten nakup tudi z malčki

V Arena Centru poskrbijo tudi za malčke. Lani so odprli brezplačno igralnico, v kateri se bodo vaši otroci lahko brezskrbno igrali, medtem ko boste vi nakupovali ali si privoščili najokusnejšo kavo v mestu. Gostinski lokali v Centru vas bodo namreč v prijetnem ambientu razveselili z veliko ponudbo napitkov, prijazno osebje pa vam bo postreglo z iskrenim nasmeškom na obrazu.

Bogat izbor restavracij v Food Courterju

Po napornem nakupovalnem dnevu si privoščite družinski oddih v izbrani restavraciji v okviru popularnega Food Courta, kjer vas čakajo okusni dnevni meniji Fifty Fifty, odlični piščanec KFC in McDonald's, ne manjka pa niti eksotične ponudbe v restavracijah Aladdin in Wok'n'Roll, osvežujočih   napitkov šejk Happy Bubble ter krompirčka in zmrznjenih jogurtov Surf'n'Fries.

V Arena Centru v Zagrebu vas pričakujejo odprtih rok in obljubljajo, da boste našli vse, kar potrebujete!

Natančne popuste preverite tukaj.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.