Oglaševanje
75 ogledov

Do 70% popusti in nakupi Tax Free v zagrebškem Arena Centru

ARENA ZAGREB Žurnal24 main
V več kot 120 izbranih trgovinah v Arena Centru v Zagrebu ponujajo še zadnja, do kar 70-odstotna zimska znižanja. Nove kolekcije v kombinaciji s popusti bodo zagotovo navdušile ljubitelje modnih oblačil in dodatkov, ne pozabite pa niti na storitev Tax Free, ki jo ponujajo v večini trgovin v centru.

Od Zare do GAPa

V Arena Centru boste našli svetovno znane modne blagovne znamke. Na sprehodu po čudovito urejeni notranjosti centra vas bodo vabile trgovine, kot so Zara, H&M, Massimo Dutti, XYZ, GAP, New Yorker in C&A. Prav vse ponujajo storitev Tax Free in imajo na policah že nove kolekcije, ki vas bodo skupaj z aktualnimi popusti zagotovo navdušile.

Za miren in prijeten nakup tudi z malčki

V Arena Centru poskrbijo tudi za malčke. Lani so odprli brezplačno igralnico, v kateri se bodo vaši otroci lahko brezskrbno igrali, medtem ko boste vi nakupovali ali si privoščili najokusnejšo kavo v mestu. Gostinski lokali v Centru vas bodo namreč v prijetnem ambientu razveselili z veliko ponudbo napitkov, prijazno osebje pa vam bo postreglo z iskrenim nasmeškom na obrazu.

Bogat izbor restavracij v Food Courterju

Po napornem nakupovalnem dnevu si privoščite družinski oddih v izbrani restavraciji v okviru popularnega Food Courta, kjer vas čakajo okusni dnevni meniji Fifty Fifty, odlični piščanec KFC in McDonald's, ne manjka pa niti eksotične ponudbe v restavracijah Aladdin in Wok'n'Roll, osvežujočih   napitkov šejk Happy Bubble ter krompirčka in zmrznjenih jogurtov Surf'n'Fries.

V Arena Centru v Zagrebu vas pričakujejo odprtih rok in obljubljajo, da boste našli vse, kar potrebujete!

Natančne popuste preverite tukaj.