Inovativna vlažilna nega z legendarno mineralno vodo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Iz laboratorijev Green line je prišla izjemna inovacija – linija vlažilnih krem proti prvim gubicam HydroMineral, v kateri je namesto običajne vode naravna mineralna voda Radenska Naturelle.
Oglej si celoten članek

Radenska Naturelle je naravno čista mineralna voda, ki jo črpajo iz globin, kjer je pred onesnaženjem zaščitena z neprepustnimi podzemeljskimi plastmi.  Nastala je že v pradavnini, v času neokrnjene narave, zato jo imenujejo ''pravoda''.  S tisočletnim raztapljanjem kamnin v zemeljskih globinah se je oplemenitila z življenjsko pomembnimi minerali.  Minerali imajo pri negi kože izjemno pomembno vlogo, saj vzpodbujajo celično obnovo, krepijo hidro-lipidni zaščitni plašč kože, jo vitalizirajo in ščitijo pred negativnimi vplivi okolja.

Kreme Green line HydroMineral so dodatno obogatene z dragoceno algo spirulino in izvlečki superhrane.  Alga spirulina je bogata z minerali, proteini in vitamini skupine A, B, C in E. Je odličen antioksidant in učinkovito pospešuje tvorjenje kolagena, ki daje koži čvrst in gladek videz brez gub. 

Izvlečki superhrane, avokado, papaja in riž kožo oskrbujejo z vitalnimi snovmi.

V liniji Green line HydroMineral lahko izbirate med tremi kremami, prilagojenimi posameznim  tipom kože:

-          lahka vlažilna krema za mešano do mastno kožo,

-          vlažilna krema za normalno kožo in

-          intenzivna vlažilna krema za suho kožo.

Rezultat nege s kremami Green line HydroMineral je sveža, napeta koža brez mastnega sijaja.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.