Oglaševanje
36 ogledov

Inovativna vlažilna nega z legendarno mineralno vodo

subrina greenline Žurnal24 main
Iz laboratorijev Green line je prišla izjemna inovacija – linija vlažilnih krem proti prvim gubicam HydroMineral, v kateri je namesto običajne vode naravna mineralna voda Radenska Naturelle.

Radenska Naturelle je naravno čista mineralna voda, ki jo črpajo iz globin, kjer je pred onesnaženjem zaščitena z neprepustnimi podzemeljskimi plastmi.  Nastala je že v pradavnini, v času neokrnjene narave, zato jo imenujejo ''pravoda''.  S tisočletnim raztapljanjem kamnin v zemeljskih globinah se je oplemenitila z življenjsko pomembnimi minerali.  Minerali imajo pri negi kože izjemno pomembno vlogo, saj vzpodbujajo celično obnovo, krepijo hidro-lipidni zaščitni plašč kože, jo vitalizirajo in ščitijo pred negativnimi vplivi okolja.

Kreme Green line HydroMineral so dodatno obogatene z dragoceno algo spirulino in izvlečki superhrane.  Alga spirulina je bogata z minerali, proteini in vitamini skupine A, B, C in E. Je odličen antioksidant in učinkovito pospešuje tvorjenje kolagena, ki daje koži čvrst in gladek videz brez gub. 

Izvlečki superhrane, avokado, papaja in riž kožo oskrbujejo z vitalnimi snovmi.

V liniji Green line HydroMineral lahko izbirate med tremi kremami, prilagojenimi posameznim  tipom kože:

-          lahka vlažilna krema za mešano do mastno kožo,

-          vlažilna krema za normalno kožo in

-          intenzivna vlažilna krema za suho kožo.

Rezultat nege s kremami Green line HydroMineral je sveža, napeta koža brez mastnega sijaja.