José Mourinho, Braunov ambasador

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Svetovno priznani strokovnjak za nogomet in vodilni svetovni proizvajalec brivnikov za suho britje sta združila moči.
Oglej si celoten članek

Braunov ambasador za suho moško britje je postal eden najbolj spoštovanih nogometnih trenerjev na svetu: José Mourinho, trener nogometnega kluba Real Madrid. Pred tem je vodil tudi Chelsea FC in Foto: Žurnal24 Mourinho Inter Milan. Večkrat je prejel nagrado za najboljšega nogometnega menedžerja, za 2010 pa je prejel tudi FIFINO zlato žogo za najboljšega nogometnega trenerja.

Oglaševalska kampanja, pri kateri sodelujeta José Mourinho in Braun, je zasnovana na vrhunskem porfelju izdelkov za suho moško britje Braun. Vrhunska linijja Series 7 se odlikuje po inteligentni sonični tehnologiji, ki omogoča Braunovo najbolj temeljito in tehnološko napredno britje doslej. Brivnik Braun Series 5 je opremljen s patentiranim ActiveLiftom™ in brivno glavo, ki se prilagaja potezam obraza ter je zasnovan posebej za premagovanje tudi najbolj problematičnih predelov in prirezovanje dlak, ki rastejo v različne smeri. Brivniki Series 3 pa so popolni izdelki za moške, ki si želijo preprostejšo brivsko rutino ob koncih tedna, in za katere britje ob ponedeljkovih jutrih predstavlja poseben izziv.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.