Oglaševanje
7 ogledov

José Mourinho, Braunov ambasador

braun Žurnal24 main
Svetovno priznani strokovnjak za nogomet in vodilni svetovni proizvajalec brivnikov za suho britje sta združila moči.

Braunov ambasador za suho moško britje je postal eden najbolj spoštovanih nogometnih trenerjev na svetu: José Mourinho, trener nogometnega kluba Real Madrid. Pred tem je vodil tudi Chelsea FC in

Mourinho | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Inter Milan. Večkrat je prejel nagrado za najboljšega nogometnega menedžerja, za 2010 pa je prejel tudi FIFINO zlato žogo za najboljšega nogometnega trenerja.

Oglaševalska kampanja, pri kateri sodelujeta José Mourinho in Braun, je zasnovana na vrhunskem porfelju izdelkov za suho moško britje Braun. Vrhunska linijja Series 7 se odlikuje po inteligentni sonični tehnologiji, ki omogoča Braunovo najbolj temeljito in tehnološko napredno britje doslej. Brivnik Braun Series 5 je opremljen s patentiranim ActiveLiftom™ in brivno glavo, ki se prilagaja potezam obraza ter je zasnovan posebej za premagovanje tudi najbolj problematičnih predelov in prirezovanje dlak, ki rastejo v različne smeri. Brivniki Series 3 pa so popolni izdelki za moške, ki si želijo preprostejšo brivsko rutino ob koncih tedna, in za katere britje ob ponedeljkovih jutrih predstavlja poseben izziv.