Mega otvoritev mega fitnes centra

Foto: Sokolgroup
Foto: Sokolgroup
Na Dunajski 270, tj. na Laguni, ljubljanski mestni plaži, se je 3. oktobra odprl novi fitnes center!
Oglej si celoten članek

Vabimo vas, da se prepričate sami: v tednu od 3. do 9. oktobra se udeležite brezplačne vadbe v fitnesu ali v dvoranah na urah aerobike; izkoristite ugodnosti in popuste pri nakupu vseh kart!

FITNES

V fitnesu, ki se razprostira čez več kot 400 m2, boste našli preko 100 vadbenih postaj najsodobnejše fitnes opreme. Blagovne znamke Life Fitness: Signature, Silver Line in Hammer Strenght, SOKOLgym, Tuff Stuff in SportsArt bodo zadovoljile tako začetnika, kot tudi profesionalnega športnika. Velika izbira kardio naprav vas preseneti s sodobnim ekranom na dotik, na katerih lahko izberete vaš najljubši TV program.

Sledimo sodobnim trendom ter vam tako nenehno ponujamo obširnejšo, bolj pestro ter v vseh pogledih kakovostno športno rekreacijo. Hkrati z dopolnilnimi dejavnostmi skrbimo tudi za vaše dobro počutje.

 

SKUPINSKA VADBA

Druženje in zabava, medtem ko se potite in skrbite za svoje zdravje in izgled! Široka ponudba vadb vas bo zagotovo prepričala:

  • Les Mills licenčni programi: Body Pump, Body Attack, Body Step, Body Combat, Body Balance, Body Jam, SH´BAM in CXworX
  • funkcionalna vadba: BOSU, FLOWIN in TRX Cross Training
  • klasika: TNZ, pilates, flow yoga, zlata leta, Spinning, …
  • mix: Spinn & Pump, Spinn & Pilates, Spinn & TRX, …

Zdrav način življenja, pravilna prehrana in ustrezna športna rekreacija vam podarijo duševno in telesno vitalnost, vitkost, dobro počutje, pozitivno energijo, lastno zadovoljstvo in občutek samozavesti. Naj bomo del tega tudi mi. Skupaj z nami občutite in doživite presežke, ki jih ponujamo!

OTROŠKI PROGRAMI

Medtem ko vi pridno trenirate v fitnesu ali se zabavate na uri skupinske vadbe, bomo mi poskrbeli, da bo skozi igro in gibalne delavnice enako doživljal tudi vaš otrok:

  • ustvarjalne delavnice
  • gibalne delavnice
  • telovadba in ples za otroke
  • varstvo otrok
  • rojstnodnevne zabave

SAVNE

Po vadbi ali pa kar tako si privoščite relaksacijo v t. i. savna apartmaju. Lastna savna in počivalni kotiček  za razvajanje v dvoje. Za vse, ki si želite zasebnosti!

 

Postani naš FB oboževalec!

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.