Okusite življenje z vrhunskimi izdelki WMF

Foto: Žurnal24 spar WMF Foto: Žurnal24 spar WMF Foto: Žurnal24 spar WMF Foto: Žurnal24 spar WMF Foto: Žurnal24 spar WMF Foto: Žurnal24 spar WMF
Linijo izdelkov WMF za pripravo in shranjevanje hrane lahko v trgovinah Spar in Interspar kupite ceneje ob zbiranju točk zvestobe.
Oglej si celoten članek

150-letna tradicija

WMF je ena izmed najbolj priznanih nemških znamk z več kot 150-letno tradicijo. Njena zgodovina je prežeta z inovacijami, kar dokazujejo številne mednarodne nagrade. Izdelke WMF poleg tehnične izpopolnjenosti, inovativnosti in kakovosti odlikuje  estetska dovršenost.

Inovacija – 5 v 1!

Nova linija steklenih posod WMF Function 5 je primerna tako za pripravo kot  shranjevanje živil. Posode lahko uporabite za peko in segrevanje v pečici ali mikrovalovki, za shranjevanje hrane v hladilniku ali zamrzovalniku ali pa kar za serviranje. Brez težav jih lahko pomivate tudi v pomivalnem stroju.
Izbirate lahko med štirimi velikostmi skled, ki so opremljene s posebnim pokrovom. Ta je odporen proti praskam in ne vpliva na hranilno vrednost živil. Ker ima pokrov silikonsko tesnilo, so živila v skledi zaščitena pred uhajanjem arome.

Praktično shranjevanje živil

Videzu vaše kuhinje bodo piko na i dali elegantni okrogli stekleni kozarci za shranjevanje, ki so primerni predvsem v času številnih praznikov – v njih lahko shranite in postrežete različne solate, oreške, prigrizke, meso v marinadi in še več. Lahko jih neprodušno zaprete, njihovo vsebino pa hitro prepoznate, saj so izdelani iz prozornega stekla.

Užitek v zdravi pripravi

Ljubitelje kuhanja bodo gotovo prepričale kakovostne ponve s steklenimi pokrovkami, navdušence nad peko in zdravo pripravljeno hrano pa  poseben podolgovat pekač, ki ga lahko uporabite za manj mastno peko – pa naj bosta to meso in zelenjava ali kruh in kolači.
Za pripravo različnih peciv je odličen pripomoček v kuhinji sodobna skleda za mešanje z nedrsnim silikonskim podstavkom WMF, ki olajša pripravo vseh oblik testa, krem in omak.

Pokrov, ki tesno zapre vse posode

Vsestransko uporaben silikonski pokrov WMF ProfiSelect s premerom 29 centimetrov je praktičen pripomoček v vsaki kuhinji. Neprodušno zapre posode, ki so izdelane iz različnih materialov – od manjših loncev, ponev in skled do krožnikov in pekačev za narastek. Pokrov se namreč prilagodi materialu in meram posode ter jo učinkovito zapre, četudi se ji ne prilega popolnoma.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.