Oglaševanje
525 ogledov

Okusite življenje z vrhunskimi izdelki WMF

spar WMF
1/6
Žurnal24 main
Linijo izdelkov WMF za pripravo in shranjevanje hrane lahko v trgovinah Spar in Interspar kupite ceneje ob zbiranju točk zvestobe.

150-letna tradicija

WMF je ena izmed najbolj priznanih nemških znamk z več kot 150-letno tradicijo. Njena zgodovina je prežeta z inovacijami, kar dokazujejo številne mednarodne nagrade. Izdelke WMF poleg tehnične izpopolnjenosti, inovativnosti in kakovosti odlikuje  estetska dovršenost.

Inovacija – 5 v 1!

Nova linija steklenih posod WMF Function 5 je primerna tako za pripravo kot  shranjevanje živil. Posode lahko uporabite za peko in segrevanje v pečici ali mikrovalovki, za shranjevanje hrane v hladilniku ali zamrzovalniku ali pa kar za serviranje. Brez težav jih lahko pomivate tudi v pomivalnem stroju.
Izbirate lahko med štirimi velikostmi skled, ki so opremljene s posebnim pokrovom. Ta je odporen proti praskam in ne vpliva na hranilno vrednost živil. Ker ima pokrov silikonsko tesnilo, so živila v skledi zaščitena pred uhajanjem arome.

Praktično shranjevanje živil

Videzu vaše kuhinje bodo piko na i dali elegantni okrogli stekleni kozarci za shranjevanje, ki so primerni predvsem v času številnih praznikov – v njih lahko shranite in postrežete različne solate, oreške, prigrizke, meso v marinadi in še več. Lahko jih neprodušno zaprete, njihovo vsebino pa hitro prepoznate, saj so izdelani iz prozornega stekla.

Užitek v zdravi pripravi

Ljubitelje kuhanja bodo gotovo prepričale kakovostne ponve s steklenimi pokrovkami, navdušence nad peko in zdravo pripravljeno hrano pa  poseben podolgovat pekač, ki ga lahko uporabite za manj mastno peko – pa naj bosta to meso in zelenjava ali kruh in kolači.
Za pripravo različnih peciv je odličen pripomoček v kuhinji sodobna skleda za mešanje z nedrsnim silikonskim podstavkom WMF, ki olajša pripravo vseh oblik testa, krem in omak.

Pokrov, ki tesno zapre vse posode

Vsestransko uporaben silikonski pokrov WMF ProfiSelect s premerom 29 centimetrov je praktičen pripomoček v vsaki kuhinji. Neprodušno zapre posode, ki so izdelane iz različnih materialov – od manjših loncev, ponev in skled do krožnikov in pekačev za narastek. Pokrov se namreč prilagodi materialu in meram posode ter jo učinkovito zapre, četudi se ji ne prilega popolnoma.