Osvojite večerno torbico Christine Aguilera

Foto: Orbico
Foto: Orbico
Samozavestna. Seksi. Glamurozna. V čem je njena skrivnost? Svetovno znana glasbenica s svojo novo dišavo Secret Potion razkriva skrivnost, kako zablesteti.
Oglej si celoten članek

OSVOJITE VEČERNO TORBICO CHRISTINE AGUILERA!

Secret Potion, najnovejša zvezda kolekcije Christine Aguilere, je namenjena ženskam, ki želijo blesteti in biti v središču pozornosti. Dišava Secret Potion jim bo dala moč, da zablestijo in osvojijo srca.

"Verjamem, da se ključ do lepote skriva v zadovoljstvu s samim seboj," pravi Christina. "Moja nova dišava vzbuja tak občutek in predstavlja skrivnostni končni dodatek, ki ga ženske potrebujejo za občutek samozavesti, zaradi katerega so se pripravljene spoprijeti prav z vsem!"

Secret Potion predstavlja popolno piko na i, preden se podamo v noč pred nami. Že kapljica tega čutnega vonja sprosti to skrivnost – seksi plat, ki se skriva v vsaki ženski. Zaradi nje se počuti glamurozno in v resnici blesti prav vso noč.

Dišava

Nastanek dišave Christina Aguilera Secret Potion je navdihnil Christinin najljubši del dneva – noč, ko v temi zablestita seksualnost in čutnost. Orientalsko-cvetna mešanica s svojimi eksotičnimi in iskrivimi sadeži ter čutnimi cvetovi za ženstveno privlačnost izžareva bistvo skrivnostnega večernega zmenka.

Pravila sodelovanja v nagradni igri.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.