Oglaševanje
10 ogledov

Osvojite večerno torbico Christine Aguilera

Christina Aguilera Orbico
Samozavestna. Seksi. Glamurozna. V čem je njena skrivnost? Svetovno znana glasbenica s svojo novo dišavo Secret Potion razkriva skrivnost, kako zablesteti.

OSVOJITE VEČERNO TORBICO CHRISTINE AGUILERA!

Secret Potion, najnovejša zvezda kolekcije Christine Aguilere, je namenjena ženskam, ki želijo blesteti in biti v središču pozornosti. Dišava Secret Potion jim bo dala moč, da zablestijo in osvojijo srca.

"Verjamem, da se ključ do lepote skriva v zadovoljstvu s samim seboj," pravi Christina. "Moja nova dišava vzbuja tak občutek in predstavlja skrivnostni končni dodatek, ki ga ženske potrebujejo za občutek samozavesti, zaradi katerega so se pripravljene spoprijeti prav z vsem!"

Secret Potion predstavlja popolno piko na i, preden se podamo v noč pred nami. Že kapljica tega čutnega vonja sprosti to skrivnost – seksi plat, ki se skriva v vsaki ženski. Zaradi nje se počuti glamurozno in v resnici blesti prav vso noč.

Dišava

Nastanek dišave Christina Aguilera Secret Potion je navdihnil Christinin najljubši del dneva – noč, ko v temi zablestita seksualnost in čutnost. Orientalsko-cvetna mešanica s svojimi eksotičnimi in iskrivimi sadeži ter čutnimi cvetovi za ženstveno privlačnost izžareva bistvo skrivnostnega večernega zmenka.

Pravila sodelovanja v nagradni igri.