Steci v pomlad z adidasom

Si že dolgo želiš preteči maraton, pa nimaš dovolj discipline za pripravo? Si želiš treninga pod nadzorom kondicijskega trenerja in sprostitve v prijetni družbi? V začetku aprila se lahko pridružiš adidasovi brezplačni šoli teka, kjer boš pod strokovnim nadzorom trenerja enkrat tedensko premagoval kilometre v naravi.
Oglej si celoten članek

V Ljubljani in Celju bo v začetku aprila zaživela adidasova šola teka, v okviru katere se boš lahko pripravil na tradicionalni ljubljanski maraton. Foto: Žurnal24 adidas Pod vodstvom profesionalnega trenerja boste na svoj račun prišli tako športniki začetniki, kot tudi tisti z več izkušnjami. Blaž Strožer, ki bo vodil šolo, se projekta loteva z veliko navdušenja: ''Šola bo, poleg kondicijskega treninga, namenjena tudi poučevanju osnov teka, informiranju o pripravah na tekaške dogodke in informiranju o pravilni prehrani za aktivno življenje. Predvsem si želim, da bi vsi udeleženci šole tek sprejeli kot prijeten način sproščanja,'' še dodaja kondicijski trener z ljubljanske Fakultete za šport, ki bo poleg treninga tekačem pripravil še celotedenski program individualnih treningov.

V  tekaški šoli je na voljo 60 mest v Ljubljani in 30 mest v Celju. Trening bo potekal enkrat tedensko v naravi in na urbanih površinah, v dveh skupinah, namenjenih začetnikom in naprednim tekačem. Vsi udeleženci bodo ob prijavi v šolo teka prejeli številna adidas presenečenja in kupon, ki ga bodo lahko izkoristili v prodajalnah Tomas Sporta.

 

 

Če se želiš šoli teka pridružiti tudi ti, do 28. marca posreduj na e-mail naslov slovenija.info@adidas.com naslednje podatke:

- ime in priimek,
- starost,
- težo,
- katero razdaljo nameravate preteči na ljubljanskem maratonu: 10 km, 21 km ali, 42 km,
- kolikokrat tedensko tečete,
- koliko časa porabite za trening na dan,
- ali uporabljate merilnik srčnega utripa,
- kako dolgo se že ukvarjate s tekom,
- kje bi radi obiskali šolo teka: v Celju ali v Ljubljani.

Pohiti, število mest je omejeno! Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest.

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.