Oglaševanje
6 ogledov

Steci v pomlad z adidasom

Si že dolgo želiš preteči maraton, pa nimaš dovolj discipline za pripravo? Si želiš treninga pod nadzorom kondicijskega trenerja in sprostitve v prijetni družbi? V začetku aprila se lahko pridružiš adidasovi brezplačni šoli teka, kjer boš pod strokovnim nadzorom trenerja enkrat tedensko premagoval kilometre v naravi.

V Ljubljani in Celju bo v začetku aprila zaživela adidasova šola teka, v okviru katere se boš lahko pripravil na tradicionalni ljubljanski maraton.

adidas | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Pod vodstvom profesionalnega trenerja boste na svoj račun prišli tako športniki začetniki, kot tudi tisti z več izkušnjami. Blaž Strožer, ki bo vodil šolo, se projekta loteva z veliko navdušenja: ''Šola bo, poleg kondicijskega treninga, namenjena tudi poučevanju osnov teka, informiranju o pripravah na tekaške dogodke in informiranju o pravilni prehrani za aktivno življenje. Predvsem si želim, da bi vsi udeleženci šole tek sprejeli kot prijeten način sproščanja,'' še dodaja kondicijski trener z ljubljanske Fakultete za šport, ki bo poleg treninga tekačem pripravil še celotedenski program individualnih treningov.

V  tekaški šoli je na voljo 60 mest v Ljubljani in 30 mest v Celju. Trening bo potekal enkrat tedensko v naravi in na urbanih površinah, v dveh skupinah, namenjenih začetnikom in naprednim tekačem. Vsi udeleženci bodo ob prijavi v šolo teka prejeli številna adidas presenečenja in kupon, ki ga bodo lahko izkoristili v prodajalnah Tomas Sporta.

 


 

Če se želiš šoli teka pridružiti tudi ti, do 28. marca posreduj na e-mail naslov slovenija.info@adidas.com naslednje podatke:

- ime in priimek,
- starost,
- težo,
- katero razdaljo nameravate preteči na ljubljanskem maratonu: 10 km, 21 km ali, 42 km,
- kolikokrat tedensko tečete,
- koliko časa porabite za trening na dan,
- ali uporabljate merilnik srčnega utripa,
- kako dolgo se že ukvarjate s tekom,
- kje bi radi obiskali šolo teka: v Celju ali v Ljubljani.

Pohiti, število mest je omejeno! Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest.