Z IPL-laserjem BSL-10 lahko opravite epilacijo kar doma

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Z najnovejšim IPL-laserjem za trajno odstranitev dlačic BSL-10 do popolnoma gladke kože.
Oglej si celoten članek

Tako moškim kot ženskam poraščenost z dlačicami nemalokrat predstavlja pravo nadležnost. Foto: Žurnal24 Art kozmetika 1 Moške po navadi moti poraščen hrbet, vrat in drugi predeli, medtem ko si ženske danes že tako ali tako dnevno odstran­jujejo dlačice na različne načine. Depilacija je boleča ter večkrat povzroča vraščene dlačice, težave s kožo in razne izpuščaje. Poleg tega pa gladko kožo ohrani le do deset dni. Medtem ko je britje - ki je verjetno najbolj razširjen način odstranjevanja dlačic – resda razmeroma hitro in ugodno, vendar ga je treba ponavljati na tri do pet dni.

Foto: Žurnal24 Art kozmetika 3 Trajno, neboleče in profesionalno

Za razliko od depilacije in britja epilacija ozi­roma trajna laserska odstranitev dlačice trajno odstrani in se lahko izvaja na vseh predelih telesa. Epilacijo so do pred kratkim izvajali le v specializiranih kozmetičnih salonih, zdaj pa to lahko uredite kar sami doma – z najnovejšim IPL-laserjem za trajno odstranitev dlačic BSL-10. BSL-10 dosega odlične rezultate, njegova moč pa je primerljiva s profesionalnimi napra­vami v kozmetičnih salonih. Odstranjevanje dlačic z BSL-10 je neboleče, profesion­alno in ugodno, saj je dosegljiv vsakomur.

Za vsako kožo

Naprava za domače trajno odstranjevanje dlačic BSL-10 je majhen, prenosljiv IPL-laser. Omogoča svetlobno valovanje valovnih dolžin od 475 do 1200 nanometra. Ker odstranjevanje dlačic na svetlobni osnovi ni primerno za narav­no temnejšo ali zagorelo kožo, ima BSL-10 vg­rajen unikatni senzor barve kože, ki na začetku vsake seanse in občasno tudi med njo izmeri polt obdelovane kože. Senzor barve kože tako zagotavlja, da se svetlobni impulzi usmerjajo samo na kožo primerne polti, zato dvomov, ali je tretma primeren za vašo kožo, ni.


Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.