Oglaševanje
35 ogledov

Z IPL-laserjem BSL-10 lahko opravite epilacijo kar doma

Art kozmetika 2 Žurnal24 main
Z najnovejšim IPL-laserjem za trajno odstranitev dlačic BSL-10 do popolnoma gladke kože.

Tako moškim kot ženskam poraščenost z dlačicami nemalokrat predstavlja pravo nadležnost.

Art kozmetika 1 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Moške po navadi moti poraščen hrbet, vrat in drugi predeli, medtem ko si ženske danes že tako ali tako dnevno odstran­jujejo dlačice na različne načine. Depilacija je boleča ter večkrat povzroča vraščene dlačice, težave s kožo in razne izpuščaje. Poleg tega pa gladko kožo ohrani le do deset dni. Medtem ko je britje - ki je verjetno najbolj razširjen način odstranjevanja dlačic – resda razmeroma hitro in ugodno, vendar ga je treba ponavljati na tri do pet dni.

Art kozmetika 3 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Trajno, neboleče in profesionalno

Za razliko od depilacije in britja epilacija ozi­roma trajna laserska odstranitev dlačice trajno odstrani in se lahko izvaja na vseh predelih telesa. Epilacijo so do pred kratkim izvajali le v specializiranih kozmetičnih salonih, zdaj pa to lahko uredite kar sami doma – z najnovejšim IPL-laserjem za trajno odstranitev dlačic BSL-10. BSL-10 dosega odlične rezultate, njegova moč pa je primerljiva s profesionalnimi napra­vami v kozmetičnih salonih. Odstranjevanje dlačic z BSL-10 je neboleče, profesion­alno in ugodno, saj je dosegljiv vsakomur.

Za vsako kožo

Naprava za domače trajno odstranjevanje dlačic BSL-10 je majhen, prenosljiv IPL-laser. Omogoča svetlobno valovanje valovnih dolžin od 475 do 1200 nanometra. Ker odstranjevanje dlačic na svetlobni osnovi ni primerno za narav­no temnejšo ali zagorelo kožo, ima BSL-10 vg­rajen unikatni senzor barve kože, ki na začetku vsake seanse in občasno tudi med njo izmeri polt obdelovane kože. Senzor barve kože tako zagotavlja, da se svetlobni impulzi usmerjajo samo na kožo primerne polti, zato dvomov, ali je tretma primeren za vašo kožo, ni.