Če nameravate obiskati Obalo, morate nujno vedeti to!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
S 27. junijem 2023 bo začel delovati ladijski prevoz, ki bo pot olajšal številnim potnikom.
Oglej si celoten članek

Če ste med tistimi, ki poleti radi skočite do morja, vas bo novica Turističnega združenja Portorož zagotovo razveselila. V torek, 27. junija 2023, bo namreč začel delovati ladijski prevoz za potnike in kolesa od Ankarana do Pirana, ki bo trajal do vključno 3. septembra 2023. Potekal bo vsak dan dvakrat dnevno (dopoldan in popoldan), razen ob ponedeljkih.

Foto: Turistično združenje Portorož ladja Zlatoperka Združenje sporoča, da rezervacije mest na ladji niso možne, saj bodo potniki storitev koristili po sistemu, "kdor prvi pride, prvi melje". Ladja Zlatoperka sicer sprejme do 70 potnikov in ima 10 nosilcev za kolesa.

Cene vozovnic pa so odvisne od prevožene razdalje, začnejo pa se pri dveh evrih in končajo pri največ petih evrih, kolikor stane najdaljša pot od Ankarana do Pirana. Za prevoz kolesa je treba doplačati dodaten evro.

Cene vozovnic
Ankaran-Koper: 2 EUR
Ankaran-Izola: 3 EUR
Ankaran-Piran: 5 EUR
Koper-Izola: 3 EUR
Koper-Piran: 4 EUR
Izola-Piran: 3 EUR.

V Ankaranu bo ladja potnike prevzela na pomolu Valdoltra, v Kopru na zunanji obali pri parkirišču na Ukmarjevem trgu, v Izoli na pomolu pred hotelom Marina, v Piranu pa pri pristanišču na pomolu pri rdečem svetilniku.

Urnik voženj si lahko pogledate spodaj:

Foto: Turistično združenje Portorož termini prevozov

Popotnik Čudovita turistična destinacija: za vsakega nekaj in cenovno ugodna popotnik Pet najlepših pešpoti ob morju s prekrasnimi razgledi

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.