Popotnik
4832 ogledov

Če nameravate obiskati Obalo, morate nujno vedeti to!

Izola Profimedia
S 27. junijem 2023 bo začel delovati ladijski prevoz, ki bo pot olajšal številnim potnikom.

Če ste med tistimi, ki poleti radi skočite do morja, vas bo novica Turističnega združenja Portorož zagotovo razveselila. V torek, 27. junija 2023, bo namreč začel delovati ladijski prevoz za potnike in kolesa od Ankarana do Pirana, ki bo trajal do vključno 3. septembra 2023. Potekal bo vsak dan dvakrat dnevno (dopoldan in popoldan), razen ob ponedeljkih.

ladja Zlatoperka | Avtor: Turistično združenje Portorož Turistično združenje Portorož
Združenje sporoča, da rezervacije mest na ladji niso možne, saj bodo potniki storitev koristili po sistemu, "kdor prvi pride, prvi melje". Ladja Zlatoperka sicer sprejme do 70 potnikov in ima 10 nosilcev za kolesa.

Cene vozovnic pa so odvisne od prevožene razdalje, začnejo pa se pri dveh evrih in končajo pri največ petih evrih, kolikor stane najdaljša pot od Ankarana do Pirana. Za prevoz kolesa je treba doplačati dodaten evro.

Cene vozovnic
Ankaran-Koper: 2 EUR
Ankaran-Izola: 3 EUR
Ankaran-Piran: 5 EUR
Koper-Izola: 3 EUR
Koper-Piran: 4 EUR
Izola-Piran: 3 EUR.

V Ankaranu bo ladja potnike prevzela na pomolu Valdoltra, v Kopru na zunanji obali pri parkirišču na Ukmarjevem trgu, v Izoli na pomolu pred hotelom Marina, v Piranu pa pri pristanišču na pomolu pri rdečem svetilniku.

Urnik voženj si lahko pogledate spodaj:

termini prevozov | Avtor: Turistično združenje Portorož Turistično združenje Portorož

Alicante, špansko letovišče Popotnik Čudovita turistična destinacija: za vsakega nekaj in cenovno ugodna Mesečev zaliv popotnik Popotnik Pet najlepših pešpoti ob morju s prekrasnimi razgledi
 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice