Kam ta vikend

Foto: Profimedia
Zbrali smo nekaj dogodkov, ki se jih lahko udeležite ta vikend.
Oglej si celoten članek

V ljubljanskem Cankarjevem domu bo v soboto in nedeljo potekal prodajni sejem mineralov, fosilov in nakita Mineralfest, ki ga bo pospremila razstava edinstvenih najdb mineralov, strokovno vodeni ogled digitalnega planetarija in delavnica brušenja plemenitih kamnov.

13. do 14. oktober MineralFest Ljubljana

Za najmlajše v Javnem zavodu Mala ulica v soboto pripravljajo dan za male ljubitelje živali, saj bodo prostore obiskali člani Društva ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo ter ambasador nasmeha Borut Šerbela in psička Burja.

13. oktober Obisk živali v Mali ulici

V Mariboru te dni poteka festival Stare trte, ki se bo zaključil 12. novembra. Ne zamudite letošnjih vrhuncev.

do 12. novembra Festival Stare trte

Za ljubitelje glasbe, posebej pa a cappelle, je obvezen obisk letošnje Popjazziade, ki se bo s slavnostnim koncertom zaključila v nedeljo ob 19.30 na odru Katedrale v Kinu Šiška.

11. do 14. oktober Popjazziada 2018 – praznik a cappella glasbe

Prav tako se bo v nedeljo zaključil letošnji festival stripa Tinta, ki poteka drugič. V soboto bo od 14. do 20. ure bo potekal Tintin stripovski sejem v Kinu Šiška, ki bo razveselil prav vsakega ljubitelja in zbiratelja stripov.

2. do 14. oktober Tinta 2018

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.