Kaj dogaja
63 ogledov

Obisk živali v Mali ulici

zlati prinašalec Profimedias
Ambasador nasmeha in člani društva Bioexo bodo v soboto obiskali Malo ulico.

Javni zavod Mala ulica bo v soboto, 13. oktobra, priredil dan za male ljubitelje živali, saj bodo prostore obiskali člani Društva ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo in ambasador nasmeha.

Fosil 13. do 14. oktober Kaj dogaja MineralFest Ljubljana

Člani društva ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo bodo 0b 11.30 na ogled pripeljali različne eksotične živali, kot npr. udavinjo Berto, bradato agamo Magdo, ptičjega pajka Rozi ali ščurka Štefana. Otroci se bodo z njimi lahko fotografirali, si jih od blizu ogledali in se jih celo dotaknili. Namen obiska pa je vsekakor premagati strah pred živalmi in se naučiti spoštljivega odnosa do živih bitij.

Mikrofon 11. do 14. oktober Kaj dogaja Popjazziada 2018 – praznik a cappella glasbe

Ob 15.30 bo nato v Malo ulico na obisk prišel Ambasador nasmeha Borut Šerbela in psička Burja. Ambasadorji nasmeha so prostovoljci v društvu s humanitarnim statusom, ki že 13 let skupaj z zvestimi in pridnimi živalmi razveseljujejo z obiski mlado in staro. Otroci bodo spoznali kako se pravilno in odgovorno ravna z različnimi živalmi, kako se pravilno pristopi do psa, kako se mu da priboljške, kje se ga lahko poboža, počeše in nauči trikcev. Ambasadorji pa pomagajo tudi odpraviti strah pred psi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.