Kaj dogaja
57 ogledov

Popjazziada 2018 – praznik a cappella glasbe

Mikrofon
Letošnji praznik a capella glasbe se bo zaključil z velikim glasbenim šovom v nedeljo, 14. oktobra, na odru Katedrale v Kinu Šiška.

Od četrtka do nedelje, od 11. do 14. oktobra, bo v Ljubljani na različnih lokacijah potekal festival a cappella glasbe. Festival se bo v četrtek, 11. oktobra, ob 19. uri začel s samostojnim koncertom češkega mojstra beatboxa in looperja DevelLooper v Modrem kotu Tovarne Rog. Festival se bo naslednji večer nadaljeval s 5. državnim beatbox tekmovanjem, ki bo od 20.30 naprej potekal klubu Gromka na Metelkovi. Najglasnejši in najbolj kreativni slovenski beatboxerji se bodo pomerili za lovoriko državnega prvaka. V soboto, 13. oktobra, pa bo ob 20.30 v kavarni Sputnik nastopila večkrat nagrajena jazzovska a cappella skupina Skety iz Prage.

Fosil 13. do 14. oktober Kaj dogaja MineralFest Ljubljana

Vrhunec festivala se bo zgodil v nedeljo, 14. oktobra, ob 19.30 na odru Katedrale v Kinu Šiška z nastopom najboljših in najaktivnejših vokalnih skupin Slovenijie, ki se jim bodo pridružili Develooper, Skety in v četrtek okronani slovenski državni prvak v beatboxu. Od slovenskih skupin bodo nastopili Jazzva, A-kamela, Acoustrics, Bee Geesus in (pd)4.

zlati prinašalec 13. oktober Kaj dogaja Obisk živali v Mali ulici

Predprodajna cena festivalske vstopnice je 25 evrov (redna cena 30 evrov), z vstopnico boste lahko obiskali vse dogodke od četrtka do nedelje. Možen pa je tudi nakup vstopnic za posamezne dogodke na spletni strani Eventim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.