Popotnik
370 ogledov

Kam ta vikend

Fosil
Zbrali smo nekaj dogodkov, ki se jih lahko udeležite ta vikend.

V ljubljanskem Cankarjevem domu bo v soboto in nedeljo potekal prodajni sejem mineralov, fosilov in nakita Mineralfest, ki ga bo pospremila razstava edinstvenih najdb mineralov, strokovno vodeni ogled digitalnega planetarija in delavnica brušenja plemenitih kamnov.

Fosil 13. do 14. oktober Kaj dogaja MineralFest Ljubljana

Za najmlajše v Javnem zavodu Mala ulica v soboto pripravljajo dan za male ljubitelje živali, saj bodo prostore obiskali člani Društva ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo ter ambasador nasmeha Borut Šerbela in psička Burja.

zlati prinašalec 13. oktober Kaj dogaja Obisk živali v Mali ulici

V Mariboru te dni poteka festival Stare trte, ki se bo zaključil 12. novembra. Ne zamudite letošnjih vrhuncev.

Stara trta do 12. novembra Kaj dogaja Festival Stare trte

Za ljubitelje glasbe, posebej pa a cappelle, je obvezen obisk letošnje Popjazziade, ki se bo s slavnostnim koncertom zaključila v nedeljo ob 19.30 na odru Katedrale v Kinu Šiška.

Mikrofon 11. do 14. oktober Kaj dogaja Popjazziada 2018 – praznik a cappella glasbe

Prav tako se bo v nedeljo zaključil letošnji festival stripa Tinta, ki poteka drugič. V soboto bo od 14. do 20. ure bo potekal Tintin stripovski sejem v Kinu Šiška, ki bo razveselil prav vsakega ljubitelja in zbiratelja stripov.

Stripi rešujejo Evropo 2. do 14. oktober Kaj dogaja Tinta 2018
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.