Tu si obrok na letalu lahko privoščite kar na trdnih tleh

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V singapurski letalski družbi, tako kot v večini letalskih družb po svetu, iščejo načine, s katerimi bi lahko nadomestili izpad dohodkov zaradi zaprtja mednarodnega letalskega prometa.
Oglej si celoten članek

Letalske družbe po vsem svetu iščejo poti iz krize, eno izmed možnih rešitev so te dni predstavili v podjetju Singapur Airlines. Domislili so se, da bi lahko značilne letalske obroke ponudili kot zanimivo in edinstveno kulinarično izkušnjo, poroča BBC.

V dveh letalih Airbus A380, ki bosta za tri ure prizemljena na glavnem mestnem letališču, bodo po novem tako ponujali obroke svoje kulinarične službe. Letali bosta z namenom lažjega ohranjanja socialne distance napolnjeni le polovično.

Popotnik Turizem: Nova genialna ideja v covid času

Foto: Profimedia Najcenejši meni, ki ga bodo postregli v običajnem sedišču, stane dobrih 40 evrov, kar je, glede na splošne cene v azijski mestni državici, spodobna cena. Seveda pa si lahko privoščite tudi prestižnejše obedovanje v prvorazredni namestitvi, ki vas bo stalo do 400 evrov. Ob obedu je možen tudi ogled filma.

Prav tako letalska družba, ki je sprva razmišljala tudi o akciji 'poletov do nikamor', ponuja dostavo obrokov na dom. To vključuje tudi namizni pribor in pripomočke omenjenega letalskega prevoznika.

nenavadno doživetje Bi želeli poleteti do 'nikamor'?

Z akcijo, ki se je izkazala za silo uspešno, saj so bili prvi termini za obrok na letalu razprodani v nekaj minutah, želijo v letalski družbi rešiti vsaj del svojega spremljevalnega osebja. Ob ustavitvi poletov so namreč številni ostali brez dela, prav tako so iz podjetja sporočili, da bodo v naslednjih dneh odpustili približno 4300 zaposlenih. To je 20 odstotkov vseh zaposlenih v podjetju.

jesenske počitnice To so destinacije, kamor boste lahko sploh potovali

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 03:14 22. Oktober 2020.

    *** kreditno financiranje *** ponudbo v roku 24 ur po obrestni meri 3%. Nujna gotovinska posojila 100% zajamcena E-naslov: infos.kredit700@gmail.com …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.