Popotnik
212 ogledov

Tu si obrok na letalu lahko privoščite kar na trdnih tleh

Letalo Saša Despot
V singapurski letalski družbi, tako kot v večini letalskih družb po svetu, iščejo načine, s katerimi bi lahko nadomestili izpad dohodkov zaradi zaprtja mednarodnega letalskega prometa.

Letalske družbe po vsem svetu iščejo poti iz krize, eno izmed možnih rešitev so te dni predstavili v podjetju Singapur Airlines. Domislili so se, da bi lahko značilne letalske obroke ponudili kot zanimivo in edinstveno kulinarično izkušnjo, poroča BBC.

V dveh letalih Airbus A380, ki bosta za tri ure prizemljena na glavnem mestnem letališču, bodo po novem tako ponujali obroke svoje kulinarične službe. Letali bosta z namenom lažjega ohranjanja socialne distance napolnjeni le polovično.

Uluru Popotnik Turizem: Nova genialna ideja v covid času

 | Avtor: Profimedia Profimedia
Najcenejši meni, ki ga bodo postregli v običajnem sedišču, stane dobrih 40 evrov, kar je, glede na splošne cene v azijski mestni državici, spodobna cena. Seveda pa si lahko privoščite tudi prestižnejše obedovanje v prvorazredni namestitvi, ki vas bo stalo do 400 evrov. Ob obedu je možen tudi ogled filma.

Prav tako letalska družba, ki je sprva razmišljala tudi o akciji 'poletov do nikamor', ponuja dostavo obrokov na dom. To vključuje tudi namizni pribor in pripomočke omenjenega letalskega prevoznika.

Tajpej nenavadno doživetje Popotnik Bi želeli poleteti do 'nikamor'?

Z akcijo, ki se je izkazala za silo uspešno, saj so bili prvi termini za obrok na letalu razprodani v nekaj minutah, želijo v letalski družbi rešiti vsaj del svojega spremljevalnega osebja. Ob ustavitvi poletov so namreč številni ostali brez dela, prav tako so iz podjetja sporočili, da bodo v naslednjih dneh odpustili približno 4300 zaposlenih. To je 20 odstotkov vseh zaposlenih v podjetju.

jesenske počitnice Popotnik To so destinacije, kamor boste lahko sploh potovali

 

Komentarjev 1
  • Avatar Financial
    Financial 03:14 22.oktober 2020.

    *** kreditno financiranje *** ponudbo v roku 24 ur po obrestni meri 3%. Nujna gotovinska posojila 100% zajamcena E-naslov: infos.kredit700@gmail.com WhatsApp: +33 7 55 17 86 25 Hvala vam ...prikaži več Hvala vam

Sorodne novice