Smrt 28-letne nosečnice ni povezana s cepljenjem

Foto: Profimedia Cepivo Pfizer BioNTech
Foto: Profimedia Cepivo Pfizer BioNTech
Na socialnih omrežjih več lažnih informacij, povezanih z domnevnimi zapleti po cepljenju.
Oglej si celoten članek

Novogoriška bolnišnica opozarja na lažne informacije, po katerih naj bi šest dni po porodu umrla 28-letnica, ki naj bi bila nekaj dni pred porodom cepljena s cepivom Janssen.

Pojasnili so, da je v njihovi bolnišnici šest dni po porodu umrla 42-letnica, ki je bila sprejeta zaradi zapletov v nosečnosti, ti pa niso bili povezani s cepljenjem.

Slovenija Zaradi možganske kapi v težkem stanju 20-letnica. Cepljena dva tedna nazaj. Cepljenje Zjutraj potrdili smrt 20-letnice, ki je bila cepljena z Janssnom

Žensko so v bolnišnično obravnavo sprejeli 16 dni pred pričakovanim datumom poroda, dan pred sprejemom pa je bila cepljena s prvim odmerkom cepiva Pfizer.

V novogoriški bolnišnici pojasnjujejo, da so že uvedli vse redne in ustaljene protokole, s katerimi bodo ugotovili vzrok smrti.

Do zaključka analize primera nadaljnjih informacij ne morejo posredovati, so še sporočili.

Slovenija Ne obsojajte očeta umrle 20-letnice! Slovenija Protestnike pred parlamentom nagovoril oče umrle 20-letnice

Dopoldan smo že pisali, da se je na socialnih omrežjih razširila vest, da naj bi v jeseniški bolnišnici zdravili 17-letno dekle, pri kateri naj bi se v obdobju po cepljenju pojavili krvni strdki. 

V jeseniški bolnišnici so pojasnili, da informacija ne drži - v bolnišnici so res obravnavali mlado dekle, pri kateri so se po cepljenju pojavili slabost in glavobol, a je bila v bolnišnici le en dan in so jo iz nje že odpustili.

Covid-19 Po cepljenju zaradi strdkov zdravljenje 17-letnice? To pravijo v bolnišnici.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 08:44 2. Oktober 2021.

    V Novi Gorici ni bolnišnice! Je v sosednji občini; šempeterska bolnišnica. Občina Šempeter-Vrtojba!

  • 21:57 1. Oktober 2021.

    Sprejet v bolnico en dan po cepljenju, pa to 100% ni od cepljenja. Umreš 28 dni po tem ko si …

  • 21:00 1. Oktober 2021.

    BLABLABLA,kaj se zdaj ven vlečete,upam da si svojci izborijo pravico in vas potamanijo,matr ga ni sodišča....itak da je s ceplenjem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.