Slovenija
5552 ogledov

Smrt 28-letne nosečnice ni povezana s cepljenjem

cepivo Pfizer BioNTech Profimedia Cepivo Pfizer BioNTech
Na socialnih omrežjih več lažnih informacij, povezanih z domnevnimi zapleti po cepljenju.

Novogoriška bolnišnica opozarja na lažne informacije, po katerih naj bi šest dni po porodu umrla 28-letnica, ki naj bi bila nekaj dni pred porodom cepljena s cepivom Janssen.

Pojasnili so, da je v njihovi bolnišnici šest dni po porodu umrla 42-letnica, ki je bila sprejeta zaradi zapletov v nosečnosti, ti pa niso bili povezani s cepljenjem.

Covid-19 Slovenija Slovenija Zaradi možganske kapi v težkem stanju 20-letnica. Cepljena dva tedna nazaj. nevrološka klinika Cepljenje Zdravje Zjutraj potrdili smrt 20-letnice, ki je bila cepljena z Janssnom

Žensko so v bolnišnično obravnavo sprejeli 16 dni pred pričakovanim datumom poroda, dan pred sprejemom pa je bila cepljena s prvim odmerkom cepiva Pfizer.

V novogoriški bolnišnici pojasnjujejo, da so že uvedli vse redne in ustaljene protokole, s katerimi bodo ugotovili vzrok smrti.

Do zaključka analize primera nadaljnjih informacij ne morejo posredovati, so še sporočili.

oče umrle 20-letnice Slovenija Ne obsojajte očeta umrle 20-letnice! oče umrle 20-letnice Slovenija Protestnike pred parlamentom nagovoril oče umrle 20-letnice

Dopoldan smo že pisali, da se je na socialnih omrežjih razširila vest, da naj bi v jeseniški bolnišnici zdravili 17-letno dekle, pri kateri naj bi se v obdobju po cepljenju pojavili krvni strdki. 

V jeseniški bolnišnici so pojasnili, da informacija ne drži - v bolnišnici so res obravnavali mlado dekle, pri kateri so se po cepljenju pojavili slabost in glavobol, a je bila v bolnišnici le en dan in so jo iz nje že odpustili.

Covid-19 Covid-19 Slovenija Po cepljenju zaradi strdkov zdravljenje 17-letnice? To pravijo v bolnišnici.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 12
  • djdj 08:44 02.oktober 2021.

    V Novi Gorici ni bolnišnice! Je v sosednji občini; šempeterska bolnišnica. Občina Šempeter-Vrtojba!

  • vzev 21:57 01.oktober 2021.

    Sprejet v bolnico en dan po cepljenju, pa to 100% ni od cepljenja. Umreš 28 dni po tem ko si imel potrjeno okužbo za kovid, pa je to 100% smrt zaradi kovida, pa tudi če te povozi vlak. Pač totalna dvoličnost.

  • Avatar jate
    jate 21:00 01.oktober 2021.

    BLABLABLA,kaj se zdaj ven vlečete,upam da si svojci izborijo pravico in vas potamanijo,matr ga ni sodišča....itak da je s ceplenjem povezano...kdo še dandanes tako umira pri nosečnosti...še bantu črnke preživijo..