Slovenija
44429 ogledov

Po cepljenju zaradi strdkov zdravljenje 17-letnice? To pravijo v bolnišnici.

Covid-19 Profimedia
Po cepljenju zaradi strdkov zdravljenje 17-letnice? To pravijo v bolnišnici.

Na Facebooku se širi informacija, da naj bi v jeseniški bolnišnici zdravili 17-letno dekle, pri kateri naj bi se v obdobju po cepljenju pojavili krvni strdki. Informacijo je objavila uporabnica omrežja, ki je pripisala, da gre za prijateljičino hčer, ki naj bi se cepila zato, ker se dnevno vozi v šolo in bi se morala testirati vsakih 48 ur. Pogoja PCT v javnem prometu sicer ni treba izpolnjevati mlajšim od 15 let, učencem in dijakom.

Maja Valjavec z bolnišnice na Jesenicah je za naš portal povedala, da informacija, ki se širi na spletnem omrežju, ne drži. Dodala je, da je res, da so imeli v obravnavi mlado dekle, pri kateri so se po cepljenju pojavile slabosti in glavoboli. "Dekle je bilo v bolnišnici en dan, zdaj je že odpuščena v domačo oskrbo." 

Cepljenje, covid-19 Slovenija Zdravje Z vektorskimi cepivi cepljeni tudi mladoletniki, čeprav ne bi smeli biti Covid-19 Covid-19 Slovenija Ali bo stroka po smrti 20-letnice določala, katero cepivo komu?

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 55
  • rd2dmk2 21:16 01.oktober 2021.

    tukaj bi spomnil še na en problemček.. cepljene so bile osebe mlajše kot je za posamezno cepivo dovoljeno.. ok.. bi rekel se zgodi enkrat.. pa se je 200 krat. in to ne v enem dnevu. so našli 3 primerke pa ...prikaži več so kaj naredili , malo zažugali cepilnimi ekipam. ti.ti. ti !! in kaj so v odgovor dale ekipe, ja nismo vedeli da so tolk mladi !! ma a ste mutavi ? kje je kakšen protokol ? ISO standard ? 200 krat ste zajebal !!! je kdo odgovarjal ? Krek ? Kacin ? Poklukar ? ste sploh prdinili kaj ?

  • dani5 21:05 01.oktober 2021.

    Stranski učinki in umiranja po pecivu je postalo normalno.

  • krucefiks 13:04 01.oktober 2021.

    en kup jih poznam,ki so po celjenju imeli glavobol,bruhanje vglavnem zelo slabo počutje,pa jih niso hoteli dr. niti pregledat ,kamoli da bi jih vzeli celo v bolnico ???? to je spet zavajanje in nič drugega .Kdo je še prispel v ...prikaži večv bolnico zaradi glavobola ,je ženska bruhala od bolečin v glavi pa je niso vzeli,največ kar je je dobila injekcijo proti bolečinam in domov poslana ,bognedaj da umre ta punca ,ne vem kako se mislite izvleč iz tega