Dončić nesrečen: Sovražim to sran...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić in njegov kolega sta znova stavila.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je bil lahko zadovoljen po odlični predstavi proti zasedbi New York Knicks, v tretji četrtini je dosegel 19 točk, skupno 30, ob visoki razliki pa je lahko mirno presedel celotno zadnjo četrtino.

Liga NBA Dončić in Hardaway z magično tretjo četrtino zmlela Newyorčane VIDEO Dončić zadel noro trojko, gledalci so znoreli, sledilo je tole ...

A precej slabše volje je bil slovenski zvezdnik ob prihodu v slovito dvorano Madison Square Garden, vse skupaj pa je zakuhala stava, ki jo je sklenil s svojim nekdanjim soigralcem Jalenom Brunsonom. Slednja sta že v preteklosti stavila ob medsebojnih tekmah njunih ekip v ameriškem nogometu, ker pa so tokrat Brunsonovi Philadelphia Eagles v sezoni premagali Dallas Cowboys, je moral Slovenec priti na tekmo oblečen v dres Orlov iz Philadelphie. Pri tem je imel na hrbtu izpisano JB son (sin JB-ja; op.p).

"Luka Dončić je zadnji stopil z Dallasovega avtobusa ob prihodu v dvorano... nosil je dres Philadelphia Eagles z napisom JB Son na hrbtu," je na twitterju zapisala novinarka Callie Caplan, ki spremlja Mavericks. Dončić je ob tem zahteval, da ga nihče ne fotografira in dejal: "Sovražim to sran..."

V preteklosti se je moral z enako nesrečo usodo spopasti tudi Brunson. A ta takrat še kot član Dallasa, manj uspešno pa se je tudi izmaknil kameram. Kavboji so takrat premagali Orle, Brunson pa je na tekmo NBA moštva iz Dallasa prišel v dresu s številko 77. Ta je nosila napis 'Luka's son'. 

Tokrat je sledilo sladko maščevanje.

Nekdanja soigralca sta se po tekmi sicer prisrčno objela in izmenjala nekaj besed.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.