Dončića po pritožbi utišali iz BiH: "Zdaj veš, kako je nam!"

Foto: Twitter luka dončić
Zvezdnik Dallas Mavericks je še eden v vrsti košarkarjev, ki se pritožujejo nad pogoji bivanja v Orlandu.
Oglej si celoten članek

Medtem ko se nekateri košarkarji pritožujejo nad prehrano in nezadovoljivimi hotelskimi sobami, pa je Luko Dončića na prizorišču zaključka NBA sezone presenetila počasnost brezžične internetne povezave.

Čarovnik Dončić 'ubil' soigralce s potezo, ki vam bo vzela sapo

Košarkarji so v Orlandu že opravili prva tesitranja za prisotnost koronavriusa in so trenutno v fazi čakanja na rezultate. Hrano dobivajo na vrata in nimajo stikov z zunanjim svetom, kar ima za posledico obilico prostega časa.

Šok v Orlandu Kaj takega! NBA zvezdniki ogorčeni, to čaka tudi Dončića

Dončić, znan kot velik ljubitelj videoiger, si je nameraval čas krajšati z igranjem Fife 2020, a je presenečeno ugotovil, da bo nalaganje trajalo kar 16 ur. "Odličen wifi," je na spletu zapisal slovenski košarkar.

Z objavo je vzbudil pozornost bosanskega spletnega portala Sportsport.ba, kjer so prispevek naslovili takole: "Luka Dončić se je v Orlandu srečal s problemom, s katerim se Bosanci in Hercegovci borimo že desetletja."

Covid-19 nima šans NBA zvezdnik, ki ni želel v Orlando, prispel v polni "bojni opremi"

"Zdaj vidiš, kako je nam," je v prispevku še zapisal kolega E. Škorić in na koncu dodal: "Če se pritožuje nad hitrostjo interneta v ZDA, kaj bi šele bilo, če bi občutil internetno hitrost v BiH?"

Sprememba Sijajna gesta Dallasa: Dončić začasno ni več Dončić Ti to resno? NBA zvezdnik izzval bes z objavo hotelske sobe

Foto: Instagram

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:08 11. Julij 2020.

    Dajte revežem (v Orlandu) zmontirat 5G pa "nagarit" na polno. Mimogrede bomo lahko naredili prave "biološke teste" vpliva mikrovalov na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.