Edini košarkar z več glasovi od Dončića še ni nared

Foto: Epa lebron james
Moštvo Los Angeles Lakers vsaj še teden dni ne bo moglo računati na Kralja Jamesa.
Oglej si celoten članek

Prvi zvezdnik severnoameriške košarkarske lige NBA LeBron James, ki vodi v glasovanju za tekmo zvezd All-Star, bo brez košarke še vsaj teden dni, so sporočili iz njegove ekipe Los Angeles Lakers.

NBA All-Star Luka Dončić že na drugem mestu!

James, ki ni igral vse od 25. decembra, ko je odšepal s parketa med tekmo proti Golden Statu, nadaljuje rehabilitacijo po poškodbi dimeljske mišice.

Zdaj je James dobil zeleno luč zdravniške ekipe, da začne bolj intenzivno trenirati. "celjenje poškodbe lepo napreduje, James okreva in lahko poveča intenzivnost na treningih," so sporočili iz tabora jezernikov in dodali, da bo izpustil še vsaj tri tekme.

"Luka je zver" Ayton ni jezen na Dončića, priznava pa, da mu je težko Kaj poreče Igor? Tako se je Dončić šalil na račun Kokoškova

Naslednja novica glede njegovega zdravstvenega stanja bo znana 16. januarja, ko bodo zdravniki ocenili, ali je že nared za največje napore ali ne. Jezerniki so izgubili pet od zadnjih osmih tekem, odkar je James na prisilnem mirovanju, in so ta čas na osmem mestu zahodne konference.

Po polovici rednega dela sezone na zahodu vodi moštvo Denver Nuggets (28-12), ki mu sledita Golden State Warriors (27-14) in Oklahoma City Thunder (25-16). Los Angeles Lakers so na osmem mestu z izkupičkom 23-19.

Ekipa Luke Dončića Dallas Mavericks je na predzadnjem mestu (19-22).

Tekma All-Star bo 19. februarja v dvorani Spectrum Center, kjer domuje moštvo v lasti legendarnega Michaela Jordana Charlotte Hornets.

Takojšen odziv Arogantni Američan provociral Dončića in dobil lekcijo Vsi za enega Župan Dallasa grozi: "Če ne boste glasovali za Luko ..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.