Oblak nepremagan in nezadovoljen, Barça spet bleda

Foto: Epa
Foto: Epa
Sobota je prinesla štiri tekme petega kola španske La Lige.
Oglej si celoten članek

Atlético Madrid je po porazu proti Sociedadu pretekli teden še enkrat več ostal brez zmage, tokrat je na svojem stadionu Wanda Metropolitano le remiziral proti Celti (0:0).

Slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak je vso tekmo branil domača vrata in pred 57.000 gledalci ni imel veliko dela, nekaj posredovanj pa je opravil zanesljivo in ohranil mrežo nedotaknjeno.

Video Neverjetni Man City zrušil dva rekorda naenkrat

Foto: Epa

Barcelona je gostovala v Granadi in pri povratnikih med elito doživela poraz (2:0). Domačine je že v drugi minuti v vodstvo popeljal Ramon Azeez, končni izid je iz enajstmetrovke sredi drugega polčasa postavil Álvaro Vadillo.

Granada je, vsaj za en dan, zasedla vrh lestvice z enajstimi točkami. Atlético jih ima deset, Barcelona le sedem.

Foto: Epa Granada

Primer Griezmann Objavili dokaze, da je Barcelona oškodovala Atlético

Villarreal je na domačem igrišču v končnici srečanja strl odpor Valladolida (2:0), Levante in Eibar sta si razdelila plen (0:0). Že v petek je Betis iztržil neodločen izid na gostovanju pri Osasuni (0:0).

Derbi nedeljskega sporeda petega kola se bo odvil v Andaluziji, kjer bo Sevilla gostila Real Madrid.

Izzval ogorčenje Še en dokaz, da Bale sovraži Real Madrid

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.