Kidd s pomembnim opozorilom glede Dončića

Foto: Epa
Foto: Epa
Trener Dallas Mavericks miri evforijo po zgodovinskem večeru Luke Dončića.
Oglej si celoten članek

Jason Kidd je po odmevni zmagi svojega moštva, h kateri je največ prispeval Luka Dončić, pohvalil igro slovenskega košarkarja, a isti sapi poudaril, da tovrstne predstave ne morejo in ne smejo postati samoumevne.

60 točk za zgodovino! Luka do največ točk in skokov v karieri, ob tem še trojni dvojček

"Vsi smo še vedno v šoku," je senzacionalen preobrat v zadnjih sekundah rednega dela in kasnejšo zmago Dallasa komentiral Kidd.

"Luka je res poseben košarkar. Zgodovino pišejo igralci in danes je bilo spisano novo poglavje. Luka je naredil nekaj, kar ni uspelo še nikomur pred njim. To ni lahko," je dodal ameriški stateg.

Dončić je s 60 točkami vknjižil svoj strelski rekord v ligi NBA, temu pa je dodal še 21 skokov in 10 podaj, s čimer je dosegel trojni dvojček, kakršnega v 76-letni zgodovini lige še ni bilo.

Ko Twitter pregori NBA zvezdniki ponoreli zaradi Luke! Oglasili so se Porzingis, Durant, ... Kakšna predstava To so najbolj odmevni rekordi, ki jih je ponoči porušil Luka Dončić

"Pred njim je bilo veliko dobrih igralcev. Če se ne motim, se je najprej postavil ob bok Wiltu Chamberlainu in Elginu Baylorju, nato pa se je odlepil od njiju in se pomaknil v neko svojo ligo. To ni kar tako."

Foto: Profimedia Luka Dončić Mavs Knicks

"Fant preprost ne odneha. To lahko sami vidite. Odigral je sijajno akcijo za izenačenje. Ponavljam, Luka ne odneha! Vedno igra do konca. Tudi njegovi soigralci niso odnehali. Vsi so prispevali k dobrim akcijam v odločilnih trenutkih srečanja."

"Imamo veliko srečo. Večer za večerom lahko spremljamo Luko, vendar zaradi tega ne sme postati samoumeven. Ko je on na igrišču, ljudje dobijo to, za kar so plačali. Luka zna uprizoriti šov. A zanima ga le zmaga. Verjame, da lahko zmaga vsako tekmo. Kot trener si lahko samo želiš, da imaš v ekipi takšnega igralca," je sklenil Kidd.

Šok za Slovenca Luka noro proslavljal in plesal, nato izvedel, da sploh niso zmagali Video Tako so v slačilnici hladili vročega Dončića!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.