Šport > Košarka
39388 ogledov

Luka noro proslavljal in plesal, nato izvedel, da sploh niso zmagali

Luka Dončić Profimedia
Luka je po fantastični predstavi nehote poskrbel tudi za komični vložek.

Za slovenskim košarkarskim zvezdnikom Luko Dončićem je nepozaben večer. Na tekmi proti New York Knicks je namreč s 60 točkami dosegel svoj osebni strelski rekord, obenem pa kot prvi človek v zgodovini dosegel trojni dvojček z vsaj 60 točkami in 20 skoki, saj je tekmo končal z 21 ulovljenimi žogami in 10 asistencami. Obenem pa so njegovi Mavs vpisali novo zmago ... Pa čeprav nekoliko kasneje, kot je pričakoval.

Mavericks so namreč s 126:121 slavili po podaljšku, pa čeprav je Dončić nekaj časa verjel, da so tekmo dobili že po rednem delu. Knicks so namreč vodili s 115:112, Luka pa je imel na voljo dva prosta meta. Prvega je zadel, drugega namerno zgrešil, nato pa dobil skok v napadu ter zadel odločilen koš za zmago. Zmago? Tako je vsaj mislil Luka.

Dončić je bil ob košu za izenačenje na 115:115 namreč prepričan, da je Dallas dvoboj dobil ter je "zmagoviti" koš tudi temu primerno proslavil. "Vsi so me o tem spraševali v garderobi, resnično sem mislil, da smo zmagali. Zato sem tudi tako proslavljal z občinstvom. Prepričan sem bil, da smo tekmo dobili, potem pa sem na semaforju videl izenačen izid. Dejal sem si le 'uf'," je zabavno situacijo pokomentiral Luka.

Kljub neprijetnemu presenečenju se je vendarle uspel zbrati, tako da je v podaljšku dosegel kar sedem on enajstih Dallasovih točk, kar je bilo na koncu dovolj za spektakularno zmago.

Luka Dončić Kakšna predstava Šport To so najbolj odmevni rekordi, ki jih je ponoči porušil Luka Dončić Luka Dončić Ko Twitter pregori Šport NBA zvezdniki ponoreli zaradi Luke! Oglasili so se Porzingis, Durant, ... Luka Dončić Video Šport Pol minute pred koncem zaostajali za 9 točk... Nato se je zgodil Luka Dončić! Luka Dončić 60 točk za zgodovino! Šport Luka do največ točk in skokov v karieri, ob tem še trojni dvojček
Komentarjev 5
  • Boštjan Bratina 07:12 29.december 2022.

    Ja seveda, dobr vas špona. Nihče v zgodovini ne bi tako metal prosti met, če bi z zadetim izenačil. Točno je vedel kaj rabijo in zato je bil takoj v obrambi. S to izjavo vas trola, da vidi kako boste ...prikaži več novinarji nasedli in glej ga zlomka res nasedate.

  • rd2dmk2 19:46 28.december 2022.

    do tri ne zna štet do 100.000.000 pa gre. heheh

  • Ender3 18:45 28.december 2022.

    Model resnično uživa to, kar počne..Naj mu traja in traja..💪👌✌✌

Sorodne novice