Šport > Košarka
39983 ogledov

Gledalec se je spravil nad Luko... Noro, kako mu je Slovenec vrnil

Luka Dončić Profimedia
Kdaj se bodo naučili, da ni pametno jeziti Luke?

Košarkarji Dallas Mavericks so v severnoameriški ligi NBA premagali ekipo Minnesota Timberwolves s 104:99. Luka Dončić je za zmagovite goste v 37 minutah zbral 25 točk, 10 podaj in devet skokov, ukradel je tri, izgubil pa štiri žoge ter je bil prvi strelec in igralec tekme.

Luka Dončić NBA Šport Maščevanje uspelo, Dončić zadel ključna prosta meta

Dallas se je tokrat oddolžil Timberwolves za poraz pred dvema dnevoma, prav tako v Minneapolisu, ko sta bila izključena tako Dončić kot tudi njegov trener Jason Kidd, ki je moral plačati 25.000 ameriških dolarjev kazni.

A tudi tokrat se Luka ni mogel izogniti manjšemu incidentu, le da se je zdaj zapletel v spor z enim izmed navijačev, namesto sodnikom. Provokacije s strani posameznikov na tekmah NBA sicer niso nič novega, a večina košarkarskih zvezdnikov preprosto zahteva pri sodnikih, da se problematične navijače odstrani. Toda ne Luka...

Slednji namreč obožuje verbalne obračune z nasprotnimi navijači, kateri ga le še dodatno podžgejo. Tudi tokrat je po verbalnem obračunu z enim izmed navijačev zaigral še bolje ter popeljal svojo ekipo do zmage.

Ko pa je bilo med zadnjim izvajanjem prostih metov že jasno, da bodo Mavericks slavili, se je Luka, napotil proti navijačem, da bi poiskal svojega izzivalca in ga povprašal, kaj si zdaj misli o njihovi predstavi... A o njem več ni bilo sledu. "Kam pa je šel?" je tako med smehom Luka nagovarjal gostujoče navijače.

"Bil je en tip, ki je ves čas govoril z mano. Na koncu ga nisem več videl. Ko smo izvajali veliko prostih metov, je verjetno že odšel. Veste, to me resnično podžge, obožujem zbadanje z navijači," je po koncu tekme vse skupaj pokomentiral Dončić, ki je znova dokazal, da ga ni preveč pametno jeziti med tekmo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice