Šport > Košarka
10566 ogledov

Lukov "kavbojski" prihod. V Teksasu ponoreli.

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić je v stilu prišel na dvoboj z LA Lakers.

Božične tekme so nekaj posebnega v ligi NBA, pred dvobojem v Dallasu pa se je tako marsikaj dogajalo že pred prvim sodniškim metom na dvoboju z LA Lakers. Dirk Nowitzki je na slovesnosti pred dvorano dobil svoj kip, veliko pozornosti pa je požel tudi prihod Luka Dončića. Ta se je odločil za stil, ki je obnorel predvsem prebivalce Teksasa.

Če že ni prišel s konjem, pa se je slovenski zvezdnik pripeljal z mustangom in v oblačilih primernih za teksaške kavboje ter navdušil peščico oseb, ki so pospremile njegov prihod. Manjkal je le še klobuk na glavi, to pomanjkljivost pa je odpravil po izstopu iz svojega vozila.

"Brez posebnega truda izgleda cool," je bil eden izmed navdušenih komentarjev, drugi so menili, da je Luka resnično prišel dobro pripravljen na tekmo in da bo Jezernikom nasul, 40, 50 točk, nekdo se je ustavil šele pri številki 70.

Na zadnji tekmi proti Houstonu je sicer Dončić drugič v svoji NBA karieri zabeležil 50 točk na tekmi, za eno točko je zaostal za svojim osebnim rekordom.

Luka Dončić Kakšne besede! Šport "Luka je Luka. Je najboljši na svetu! Danes je to znova dokazal!" Luka Dončić NBA Šport Nora predstava Dončića, 50 točk ob odločilni trojki

Tega je dosegel prav na dvoboju proti zasedbi iz Los Angelesa, vendar proti Clippers. Februarja letos je ob zmagi s 112:105 vpisal 51 točk.

Komentarjev 1
  • Idioti 18:06 27.december 2022.

    Zakaj nisi pripasal še pištoli ! Lee Marvin ti ne bi bil raven !

Sorodne novice