Šport > Košarka
5825 ogledov

Tako so v slačilnici hladili vročega Dončića!

Luka Dončić Mavs Knicks Profimedia
Slovenski zvezdnik je po izjemni tekmi dobil svojevrstno priznanje soigralcev.

Luka Dončić je v noči na sredo blestel kot morda še nikoli v karieri. Proti New York Knicks je dosegel 60 točk, kar je rekord franšize Dallas Mavericks, dodal je še izjemnih 21 skokov in deset asistenc.

Najbolj neverjeten je bil zaključek rednega dela, ko so Teksačani v pol minute nadoknadili devet točk zaostanka, zadnji dve s pomočjo Dončićeve zgodovinske vragolije.

Luka Dončić Šok za Slovenca Šport Luka noro proslavljal in plesal, nato izvedel, da sploh niso zmagali

V slačilnici so soigralci Ljubljančana pričakali s posebnim sprejemom. Potem, ko je Dončić v izjavi takoj po tekmi dejal, da komaj čaka na svoje regeneracijsko pivo, je ob prihodu v slačilnico dobil porcijo drugačne tekočine.

Soigralci so ga polivali z vodo in energijskimi napitki, ki jih imajo vedno pri roki med srečanji. Dončiću je zares uspelo nekaj neverjetnega.

"Edini način, da nocoj ohladijo Luko," je ob posnetku pripisano na Twitter objavi NBA on TNT. Slovenec je namreč zadeval kot za stavo.

Mavericks so z zmago nad Knicks po podaljšku (126:121) napredovali na šesto mesto Zahoda, ki ob koncu rednega dela zagotavlja neposredno uvrstitev v končnico.

Luka Dončić Ko Twitter pregori Šport NBA zvezdniki ponoreli zaradi Luke! Oglasili so se Porzingis, Durant, ...
Komentarjev 1
  • Ender3 17:45 28.december 2022.

    Tudi nemogoče je, zanj mogoče.Lahko samo gledaš in se čudiš...

Sorodne novice