Kobejeva žena s srce parajočim sporočilom za Valentinovo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tudi tri tedne po nesreči ni bolečina čisto nič manjša...
Oglej si celoten članek

Vanessa Bryant, žena nedavno preminulega košarkarskega asa Kobeja Bryanta, je imela na dan zaljubljenih za Valentinovo posebno sporočilo za svojega nekdanjega moža ter hčer.

Ob pesmi "Tell Him" ("Povej mu") je poizkušala opisati, kako močno ji v življenju manjka mož, ki se je pred dvajsetimi dnevi tragično ponesrečil v helikopterski nesreči.

"Mojemu večnemu Valentinu, ljubim te tako močno. Tako močno te pogrešam na ta tvoj najljubši praznik. Ljubim te za vedno. Z Gigi vama pošiljam svoje poljube v nebesa. Srečno Valentinovo, moja najdražja. Imata vso mojo ljubezen," je zapisala Vanessa.

Brez pompa Bryanta in njegovo hčerko pokopali že v petek Kobe jih ni dočakal Bryantova žena objavila video prvih korakov najmlajše hčerke: "Oči ima kot očka" Dokument Doslej še neznana uradno potrjena podrobnost smrti Kobeja Zamere pozabljene? Razkrito, kako sta tragedijo sprejela Kobejeva starša, ki sta s sinom skregana Mojstrovina Neverjetno, kaj sta ustvarila! Ta spomin na Kobeja je viden le iz zraka Bolno! Norčuje se iz Kobeja: "Lep pozdrav heroju, ki je pozabil natočiti gorivo!"

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 05:09 16. Februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.