Šport > Košarka
2810 ogledov

Kobejeva žena s srce parajočim sporočilom za Valentinovo

Kobe in Vanessa Bryant Instagram
Tudi tri tedne po nesreči ni bolečina čisto nič manjša...

Vanessa Bryant, žena nedavno preminulega košarkarskega asa Kobeja Bryanta, je imela na dan zaljubljenih za Valentinovo posebno sporočilo za svojega nekdanjega moža ter hčer.

Ob pesmi "Tell Him" ("Povej mu") je poizkušala opisati, kako močno ji v življenju manjka mož, ki se je pred dvajsetimi dnevi tragično ponesrečil v helikopterski nesreči.

"Mojemu večnemu Valentinu, ljubim te tako močno. Tako močno te pogrešam na ta tvoj najljubši praznik. Ljubim te za vedno. Z Gigi vama pošiljam svoje poljube v nebesa. Srečno Valentinovo, moja najdražja. Imata vso mojo ljubezen," je zapisala Vanessa.

Kobe Bryant Brez pompa Šport Bryanta in njegovo hčerko pokopali že v petek Kobe Bryant Kobe jih ni dočakal Šport Bryantova žena objavila video prvih korakov najmlajše hčerke: "Oči ima kot očka" Kobe Bryant in Gianna Dokument Šport Doslej še neznana uradno potrjena podrobnost smrti Kobeja Kobe Bryant s starši Zamere pozabljene? Šport Razkrito, kako sta tragedijo sprejela Kobejeva starša, ki sta s sinom skregana kobe bryant Mojstrovina Šport Neverjetno, kaj sta ustvarila! Ta spomin na Kobeja je viden le iz zraka Ari Shaffir Bolno! Šport Norčuje se iz Kobeja: "Lep pozdrav heroju, ki je pozabil natočiti gorivo!"

 

Komentarjev 1
  • tumbfersign 05:09 16.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice