Šport > Košarka
7437 ogledov

Norčuje se iz Kobeja: "Lep pozdrav heroju, ki je pozabil natočiti gorivo!"

Ari Shaffir Profimedia
Znameniti ameriški komik je v zadnjih dneh prejel številne grožnje s smrtjo.

Po poročanju ameriških medijev naj bi se pod hudim pritskom zaradi svojih nedavnih opazk o smrti Kobeja Bryanta znašel znameniti tamkajšnji komik Ari Shaffir. Komiku naj bi celo pretili s smrtjo.

Shaffir očitno smatra, da se je zabavno norčevati iz tragične smrti priljubljenega športnika, toda z njim se ne strinja organizator njegovih nastopov, ki je odpovedal čistvo vse njegove prireditve.

Newyorški Comedy Club je bil celo prisiljen poklicati policijo, saj je komik objavil svoj posnetek norčevanja iz Kobeja v torek, le nekaj ur pred načrtovanim nastopom v omenjenem klubu. Pred klubom naj bi se nato v pričakovanju nastopa pojavile besne množice, posredovati pa je morala celo policija.

Veličasten poklon Šport Lakersi poraženi ob ganljivem slovesu od Kobeja Bryanta

"Kobe Bryant je s svojo smrtjo zamudil za 23 let. Rešil se je obtožbe posilstva, ker hollywoodski liberalci bolj ljubijo Lakerse, kot pa prezirajo posilstvo. Lep pozdrav heroju, ki si je pozabil helikopter natočiti z gorivom. Sovražim Lakerse! Kako lep dan!"

Ari Shaffir | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Shaffir je nato objavil še nekaj posnetkov, kjer se šali na račun tragične nesreče, večina pa jih je bila s spleta kasneje odstranjenih, komik pa je nato svoje dejanje razložil z besedami:

"Vsakič, ko umre kakšna znana osebnost, jaz o njej objavim kakšno grozno s**nje. To počnem že leta, obožujem uničevaiti bogove. Ker takrat, ko zvezdnik umre, ga najbolj obožujejo. In kot odgovor na vse izlive sočutja in ljubezni preko socialnih omrežij, se jaz odločim objaviti nekaj pokvarjenega. To je le šala. Nikogar od njih ne sovražim."

kobe bryant Magazin Najbolj ganljiva zgodba povezana s Kobejem Bryantom Kobe Bryant in Gianna Los Angeles Šport Zapleti glede Kobejevega slovesa Kobe Bryant, kraj nesreče Kobe Šport Lastnik helikopterja ni imel dovoljenja za takšen let shaquille o'neal kobe bryant "Ne želim več..." Šport Kobejeva smrt 'prisilila' Shaqa v neobičajno potezo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice