Šport > Košarka
42940 ogledov

Razkrito, kako sta tragedijo sprejela Kobejeva starša, ki sta s sinom skregana

Kobe Bryant s starši Reševalni pas/Twitter
Družinski prijatelj Kobejevih staršev je razkril, kako sta Joe in Pam reagirala ob novici o sinovi tragediji. S sinom si sicer že dolgo nista bila več blizu.

V dneh po tragični nesreči Kobeja Bryanta, njegove hčerke Gianne ter še sedmerice preostalih na krovu, ki so preminili v helikopterski nesreči v Kaliforniji, še vedno ni bilo niti glasu s strani staršev legendarnega košarkarja, Joea in Pam Bryant.

kobe bryant Mojstrovina Šport Neverjetno, kaj sta ustvarila! Ta spomin na Kobeja je viden le iz zraka

Znano je namreč, da Kobe ni bil v dobrih odnosih s svojima staršema, ki se nista udeležila niti njegove poroke, niti poslovilne tekme, obenem pa sta ga izdala, ko sta na držabi začela prodajati stvari iz njegovega otroštva.

Mediji so se ves teden trudili priti do kakšne informacije o zakoncih Bryant, na koncu pa je uspelo Daily Mailu, ki je stopil v stik z njunim prijateljem, ki je v intervjuju razkril prve informacije o reakciji Kobejevih staršev ob sinovi tragediji.

Ari Shaffir Bolno! Šport Norčuje se iz Kobeja: "Lep pozdrav heroju, ki je pozabil natočiti gorivo!"

"Kot si tudi lahko predstavljate, sta enostavno uničena. To je bil grozljiv trenutek za družino, izgubila sta sina in vnukinjo. To je strašno. Samo dan pred tem sem se pogovarjal z Joeom, vse je bilo v najlepšem redu. Pogovarjala sva se o vremenu. V 24 urah pa so se jim življenja postavila na glavo..." je žalost v družini Bryant opisal družinski prijatelj.

Veličasten poklon Šport Lakersi poraženi ob ganljivem slovesu od Kobeja Bryanta kobe bryant Magazin Najbolj ganljiva zgodba povezana s Kobejem Bryantom Kobe Bryant, kraj nesreče Kobe Šport Lastnik helikopterja ni imel dovoljenja za takšen let
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice