Mediji domnevno odkrili, za koliko je podpisal Luka! Le trije v zgodovini za več

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Luka je zaostal le za Jordanom, LeBronom in Durantom.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je podpisal pogodbo svojega življenja! Slovenski čudežni deček svetovne košarke je namreč nedavno postal zaščitni znak znamke Jordan, saj se je obvezal, da bo naslednjih pet let igral v Jordanovih športnih copatih.

All-Star Prvi vmesni rezultati so tu! Neverjetno, koliko glasov je že dobil Luka!

V tem času pa bo zaslužil neverjetno vsoto! Ameriški mediji naj bi se namreč uspeli dokopati do številk v pogodbi, ki jo je trenutno vodilni košarkar po številu glasov za tekmo vseh zvezd podpisal z znamenito znamko.

Luki je namreč nedavno potekla pogodba, ki jo imel sklenjeno s podjetjem Nike še iz časa, ko je igral za Real Madrid. V vmesnem obdobju je nosil številne različne proizvajalce ter si s fenomenalnimi predstavami, s katerimi se je celo spustil v borbo za MVP-ja lige, dvigoval ceno.

Mnogi so bili zainteresirani, toda na koncu je najkonkretnejša ponudba prišla s strani znamke Jordan, ki bo po poročanju nekaterih ameriških medijev Dončiću izplačala neverjetnih 100 milijonov dolarjev!

Luka naj bi namreč zaslužil kar 20 milijonov dolarjev na sezono, samo zato da bo na igrišču nosil "Jordanke". To je približno trikrat toliko, kot ga letno plača Dallas!

Dončić naj bi tako tako sklenil četrto najvišjo pogodbo za športne copate v zgodovini košarke. Pred njim so samo še košarkarska legende Michael Jordan, LeBron James in Kevin Durant, medtem ko je večkratni MVP lige Stephen Curry sklenil pogodbo enako Dončićevi.

2020-30 Nespoštljivo ali le ignorantsko? Legenda dala košarico Dončiću!

Navijači ogorčeni! Blamaža All-Star glasovanja! Zakaj ne morem glasovati za Luko?

 

NBA Velika priložnost za Dončića in kolege

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.