Namesto obupa v Dallasu zavladal optimizem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić naj bi bil nared za tretjo ali četrto tekmo končnice med Dallas Mavericks in Utah Jazz.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić, ki je zaradi poškodbe mečne mišice v dresu Dallas Mavericks izpustil uvodni tekmi končnice lige NBA proti Utah Jazz - ekipi sta v boju na štiri zmage poravnani na 1:1 -, naj bi se vrnil na tretji tekmi. Kot poroča theathletic.com, ki se sklicuje na dobro obveščene vire, so pri Dallasu optimistični.

NBA končnica Tako se je končal drugi dvoboj Dallasa in Utaha, Brunson kot Dončić

Ameriški mediji poročajo, da naj bi se Dončić vrnil na parket že na tretji ali četrti tekmi prvega kroga končnice proti Utah Jazz.

Slovenski zvezdnik je izpustil prvi tekmi zaradi poškodbe leve mečne mišice, ki jo je utrpel na zadnji tekmi rednega dela sezone 10. aprila proti San Antonio Spurs.

Poškodba se ob rehabilitaciji izboljšuje, so zapisali pri Athleticu, treningi v naslednjih dveh dneh pa bodo dali odgovor, kdaj se bo 23-letni prvi zvezdnik Dallasa spet lahko vrnil na igrišče.

Kupujejo čas Medtem ko so po televiziji vrtele reklame, je Luka stopil na igrišče... Posnetek Tako je odreagiral Dončić: Odrinil ga je vse do Utaha

Iz tabora Dallasa so zadnjo objavo glede Dončićeve poškodbe izdali prejšnji torek, v kateri so sporočili, da nimajo časovnice za njegovo vrnitev po poškodbi.

Dončić je sicer po poškodbi redno treniral po prilagojenem programu, budno spremljal uvodni tekmi s klopi, ob prekinitvah med tekmama celo nekajkrat vrgel na koš in ni dvoma, da si želi čim prej vrniti v igro, še pišejo ameriški mediji. Vendar morajo pri Dallasu upoštevati, kaj je glede zdravja najboljše za njegovo dolgoročno prihodnost v klubu.

Po dveh tekmah v Teksasu je izid v zmagah poravnan na 1:1, naslednja dvoboja bosta v olimpijskem Salt Lake Cityju.

NBA Dončića ni med prvimi tremi Navijači v skrbeh Dončić na treningu Dallasa, tole ne izgleda dobro

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.